2777
2789
نه والا ولی دکترای پوست نسخه میدادن داروخونه شیمیایی درست میکرد تایه مدتی تاثیر داشتن

نه اینکه میگم گیاهیه کاملا

خیلیا رو دیدم نتیجه  گرفتن

مثلا لک های ناجور تو صورتشون یا بدنشون بوده 

خوب شده

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتی کمرنگه خیلی خوبه

مرسی عزیزم

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
نه اینکه میگم گیاهیه کاملا خیلیا رو دیدم نتیجه  گرفتن مثلا لک های ناجور تو صورتشون یا بدنشون ...

عزیزم اسمش چیه نمیدونی

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
عزیزم اسمش چیه نمیدونی

نه عزیزم

میری دکتر گیاهی، دستتو نشون میدی، برات نسخه مینویسه، داروخونه همونجاست نسختو میبری، دارو برات درست میکنن

انشالله  که نتیجه میگیری عزیزم

منم خیلی جینگول پینگول میخریدم ولی اینبار واسه پوستم هزینه کردم و واقعا با خودم میگم چرا زودتر به فکر نبودم

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
چجوریه؟

صبح:

۱.شستشوی صورت با شوینده مخصوص

۲.تونر

۳.سرم(من با ماساژور میزنم خیلی خوب جذب میشه)

۴.آبرسان

۵.مرطوب کننده

۶.کرم دور چشم

۷.ضدافتاب

شب:

۱.میسلار واتر

۲.شستشو با شوینده

۳.تونر

۴.سرم

۵.ابرسان

۶.دورچشم

۷.مرطوب کننده یا ماسک خواب، که من شبا ماسک خواب میزنم

اینو یک هفتست دارم پیش میبرم خیلی راضیم

نه عزیزم میری دکتر گیاهی، دستتو نشون میدی، برات نسخه مینویسه، داروخونه همونجاست نسختو میبری، دارو ب ...

ممنون گلم درست میگی پوست خیلی مهمتره ببین دستم اینطوریه ازبس کرم کلوبتازول زدم لک افتاده خیلی غصه میخورم

ممنون گلم درست میگی پوست خیلی مهمتره ببین دستم اینطوریه ازبس کرم کلوبتازول زدم لک افتاده خیلی غصه می ...

خواهرانه میگم عزیزم این دکتر گیاهی رو حتما پیگیرشو

واقعا دیدم یه نفر لک قهوه ای تو صورتش داشت خیلی بد بود اما نتیجه گرفت

دستت کنار اون خیلی شرایطش خوبه گلم نتیجه میگیری انشالله

خواهرانه میگم عزیزم این دکتر گیاهی رو حتما پیگیرشو واقعا دیدم یه نفر لک قهوه ای تو صورتش داشت خیلی ...

خیلی ممنون عزیزم میشه بپرسم از کجا متوجه شدی من مشکل پوستی دارم فکر کنم کار خداست .. خیلی ممنون عزیزم 😍