2777
2789
عزیزم رسیدگی به پوست یکبار صبح یکبار شب ، مراحل داره منم همیشه به پوستم ضد افتاب و مرطوب کننده میزد ...

ممنون عزیزم میشه منم راهنمایی کنید من دستم حساسیت داره خیلی بدجور میشه میشه بگید از کجا فهمیدی من مشکل پوستی دارم؟درمانشم بلدی؟

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
مرسی عزیزم...خب منم دوست دارم به روز باشم نظر خواستم عزیزم

اره این بهتر بود جدید هم هست اما مشکیش کمی مردونه میزنه از رنگهای دخترونه و زنونش استفاده کن

خداکنه اونی باشیم ک دلمون میخواد نه اونی باشیم ک دلشون میخواد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان خواهرانه بهتون میگم 

روتین پوستی واقعا توی زیبایی صورت و چهره تاثیرداره

هزینه زیادیم نمیخواد من با حدود ۵۰۰ جورش کردم و دارم تاثیرشو میبینم

اسی نصف این پولو بزار یه روتین پوستی بخر خواهرم🌹

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
ممنون عزیزم میشه منم راهنمایی کنید من دستم حساسیت داره خیلی بدجور میشه میشه بگید از کجا فهمیدی من مش ...

عزیزم ظرفاتو بدون دستکش میشوری؟

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
عزیزم ظرفاتو بدون دستکش میشوری؟

اگزما دارم دستکش استفاده میکنم پماد کلوبتازول میزنم کرم آب رسان مرطوب کننده ولی بیشتر وقتا پوستم خشکه وخارش داره الان نزدیک ۱۸ساله من حساسیت دارم

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
اگزما دارم دستکش استفاده میکنم پماد کلوبتازول میزنم کرم آب رسان مرطوب کننده ولی بیشتر وقتا پوستم خشک ...

ابرسان و مرطوب کننده رو دکتر برات تجویزکرده؟

ابرسان و مرطوب کننده رو دکتر برات تجویزکرده؟

دکتر خیلی رفتم هیچ تاثیری نداشت الان چند ساله خودم کرم ثمین میزنم و کلوبتازول میزنم

دکتر خیلی رفتم هیچ تاثیری نداشت الان چند ساله خودم کرم ثمین میزنم و کلوبتازول میزنم

عزیزم این دکترای گیاهی که کرم دست ساز درست میکنن تا حالا رفتی؟

اینا که همونجا تو داروخونه گیاهی کرم درست میکنن میدن نه از اون اماده های گیاهی

عزیزم این دکترای گیاهی که کرم دست ساز درست میکنن تا حالا رفتی؟ اینا که همونجا تو داروخونه گیاهی کرم ...

نه نرفتم

توی قوطی های کوچیک میرزن دارو رو و بهت میدن

همونجا وایمیستی درست میکنن برات

تا حالا رفتی؟

اسی یکم هم طرح و مدلش قدیمی هست ببخشید عزیزم نظر دادم

این چهارتا چی؟

نه نرفتم

عزیزم نمیدونم کدوم شهری

ولی یه دکتر خوب اینجوری پیدا کنی دوای دردته

ولی باید کاربلد باشه

تهران کرجی؟

توی قوطی های کوچیک میرزن دارو رو و بهت میدن همونجا وایمیستی درست میکنن برات تا حالا رفتی؟

نه والا ولی دکترای پوست نسخه میدادن داروخونه شیمیایی درست میکرد تایه مدتی تاثیر داشتن

عزیزم نمیدونم کدوم شهری ولی یه دکتر خوب اینجوری پیدا کنی دوای دردته ولی باید کاربلد باشه تهران کر ...

نه عزیزم قمم