2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم 😍

عزیزم تولدت مبارک🥳

منم نپسندیدم بنظرم رنگش جالب نیست و طرحش قدیمی شده🌹

روتین پوستی داری گلم؟

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
عزیزم فقط ببخشید من قبلا یه مدت اینا مد بود ازشون داشتم بنظرت قدیمی نشده

ازاینم خوشم اومد

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
اسی یکم هم طرح و مدلش قدیمی هست ببخشید عزیزم نظر دادم

ممنون عزیزم که نظر دادی منم چون دودل بودم تاپیک زدم عزیزم

گلهای زندگی منوشوهرم 🌷🌷🌷سه تابچه دارم دوتاپسر👨‍⚕️👨‍⚕️یه دخمل👩‍⚕️ شوهرم عشقمه♥️همسر عزیزم ای بودونبودم 😍من عاشقت هستم باهمه وجودم😍
عزیزم تولدت مبارک🥳 منم نپسندیدم بنظرم رنگش جالب نیست و طرحش قدیمی شده🌹 روتین پوستی داری گلم؟

روتین پوستی یعنی چی عزیزم؟

خوشگله ولی سلیقه من نیس عزیزم وقتی یه طرحی از هرلباسو اکسسوری و خونه و ماشین..ساخته میشه یعنی مورد استفاده عمومی از مردمه.تواگه خودت خوشت اومده قطعا بخرشب نظرای ماتوجه نکن.تولدتم کلی مبارک ایشالا یه عمر باکیفیت داشته باشی

رنگ های دیگع هم داره

آره خیلی زیاد

خوشگله ولی سلیقه من نیس عزیزم وقتی یه طرحی از هرلباسو اکسسوری و خونه و ماشین..ساخته میشه یعنی مورد ا ...

ممنون عزیزم 😍

رنگ های دیگع هم داره

روتین پوستی یعنی چی عزیزم؟

عزیزم رسیدگی به پوست یکبار صبح یکبار شب ، مراحل داره

منم همیشه به پوستم ضد افتاب و مرطوب کننده میزدم و شوینده مخصوص میخریدم

البته ماسک خونگی هم میزاشتم

ولی الان یک هفتست روتین پوستی شروع کردم

به جرآت میتونم بگم پوستم جون گرفته و داره شفاف میشه

موقع ثبت نام از بی اسمی اسممو گزاشتم خسته🥴الانم تغییر نمیکنه،وزن اولیه ۷۲ کیلو در تاریخ ۹دی،قد۱۶۳،هدف۶۰ کیلو،گروه🧡
اره این بهتر البت نه مشکیش البته سلیقه خودت بهتره اسی جان

مرسی عزیزم...خب منم دوست دارم به روز باشم نظر خواستم عزیزم