2777
2789

اینو دکتر تشخیص میده ک کوچیکه یا ن ..اینجوری نیس ک بگی من چون لاغر و ضعیفم لگنمم کوچیکه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خودم دارم میبینم کوچیکه

ربطی نداره ک ..من زنداداشم انقد لاغر و ریز اندام بود ..طبیعی زایید انقد خوب بود زایمانش 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
از کجا میبینی؟ با معاینه مشخص میشه ...بودن کسایی که لگنشون معمولی بوده با ورزش تونستن طبیعی زایمان ک ...

اندازه دو وجبم نیس اخع

واسه حال روحیم دعا کنین⁦♥️⁩

ربطی نداره ک ..من زنداداشم انقد لاغر و ریز اندام بود ..طبیعی زایید انقد خوب بود زایمانش 

حالا اگه تنگ باشه و کوچیک میشه طبیعی نکرد؟

حالا اگه تنگ باشه و کوچیک میشه طبیعی نکرد؟

انقد سختگیری میکنن ..تا لحظه اخر مجبورت میکنن ک طبیعی بزایی اگه اگه اگه نشد بعد میبرن سزارین ..اونجوری نیس ک راحت سزارین کنن ..مگر اینکه بری خصوصی سزارین کنی 

هووف چیکار کنم ک از طبیعی وحشت دارم  ی سوال میدونی هزینه سزارین اختیاری چقده؟

۷ الی ۱۰

انقد سختگیری میکنن ..تا لحظه اخر مجبورت میکنن ک طبیعی بزایی اگه اگه اگه نشد بعد میبرن سزارین ..اونجو ...

حتی اگه پزشک بگه ک تواناییشو ندارم؟