اینو دکتر تشخیص میده ک کوچیکه یا ن ..اینجوری نیس ک بگی من چون لاغر و ضعیفم لگنمم کوچیکه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ربطی نداره ک ..من زنداداشم انقد لاغر و ریز اندام بود ..طبیعی زایید انقد خوب بود زایمانش
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
از کجا میبینی؟ با معاینه مشخص میشه ...بودن کسایی که لگنشون معمولی بوده با ورزش تونستن طبیعی زایمان کنن ولی تنگی لگن با تشخیص پزشک میتونه مانع زایمان طبیعی بشه
انقد سختگیری میکنن ..تا لحظه اخر مجبورت میکنن ک طبیعی بزایی اگه اگه اگه نشد بعد میبرن سزارین ..اونجوری نیس ک راحت سزارین کنن ..مگر اینکه بری خصوصی سزارین کنی
هووف چیکار کنم ک از طبیعی وحشت دارم ی سوال میدونی هزینه سزارین اختیاری چقده؟
۷ الی ۱۰