hodhodo مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 478 عنوان بخواب 200 بازدید | 9 پست تو نی نی سایت میچرخم.شوهرم خوابه ده دقه یه بار بیدار میشه میگه بخواب منم میگم دارم میخوابم.از ساعت دوازده ده دقه یه ربع یه بار چشاشو باز میکنه میگه بخواب باز فوری بیهوش میشه🤣🤣🤣🤣اصلا به اینکه اون بخوابه من بیدار باشم کلا حساسه.کیا اینطورین؟ 1400/02/24 | 02:14 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sooretighors عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 583 منم دقبقا الان تو شرایط توام😂😂تازه خروپفم میکنه😂 من عاشق شوشو جان و بچه هامم
بیبی77 عضویت: 1399/02/13 تعداد پست: 13776 شوهرمنم همینجوریه دقیقا هی بیدار میشه میگه بخواب باز میخوابه باز بیدار میشه میگه بخواب چشمات ضعیف میشه😂 زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 الهی 😅خب بخواب گناه داره بنده خدا بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
hodhodo مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 478 الهی 😅 خب بخواب گناه داره بنده خدا عاشق اینم دخترم بخوابه من تو نت بچرخم.ولی بچه ی دیگه م (شوهرم) حساسیت داره
18_narges عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 4858 این گفتی یاد یه چیزی افتادم یه شب خوابم نمیبرد عشقم هی میگفت بخواب مریض میشی میگم نه خوابم نمیبره میگفت ا بخواب نخوابی دیگه باهات حرف نمی زنم بعدم کاری کردبه زور بخوابم اخ گفتم عشقم دلم براش تنگ شد😔🙃 این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤
zahg عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 5995 عاشق اینم دخترم بخوابه من تو نت بچرخم.ولی بچه ی دیگه م (شوهرم) حساسیت داره 😂🤣 بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشتهايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را مىبخشد، كه او آمرزگار مهربان است.
hodhodo مدیر استارتر عضویت: 1399/07/03 تعداد پست: 478 این گفتی یاد یه چیزی افتادم یه شب خوابم نمیبرد عشقم هی میگفت بخواب مریض میشی میگم نه خ ... الهی به عشقت برسی.البته اگه هنوز نرسیدی
18_narges عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 4858 الهی به عشقت برسی.البته اگه هنوز نرسیدی نرسیدم هنوز آبجی خیلی دوستش دارم همیشه از زوق داشتنش شب ها خوابم نمیبره الان هم چند شبه از دلتنگی خوابم نمیبره 😢😢😢😢چی میشه مال من بشه من یه شب راحت بخوابم 🙃 این زمین هر طور بگرده ،مقصد قلب من قطعا تویی ❤