2777
2789
عنوان

خانما سوال یه لحظه بیاین

149 بازدید | 23 پست

من یک هفته از شوهرم دورم  اما ن بهم پیام میده نه زنگی میزنه ن میگه دل تنگم احساس میکنم اصلان دوسم نداره  فقط داره به زور تحملم میکنه

کلا با قهر و دور شدن مخالفم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا دورید خب

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

مردا وقتی درگیر کار میشن همه چیزو فراموش میکنن

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️

با مشاور تماس بگیر 

شاید سرده شایدم به هر حال مشکلی هست ک قطعا با تلاش حل میشه . .

برای شروع از مشاور 1480 رایگان تلفنی کمک بگیر 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

خوب شما زنگ بزنین سعی کن سر ی ساعت مشخص زنگ بزنین ک عادت بشه چند روز دیگه زنگ نزن ببینین تماس میگیره یا نه تو صحبتاتونم اصلا گله نکنید 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖