2777
2789

@تارا__هستم  

چطور بود؟

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک خیلی خوب و مفیدیه. مرسی از مامانای خوشگلی که از تجربیاتشون میگن

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید

۱۱ روز زودتر از تاریخ زایمانم درد زایمان گرفتم 

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
من نزدیک زایمانم خیلی برام مهمه

والا منم خیلییییییی ترجیحم طبیعیه تا سزارین. مادرشوهرم میگه انگار سر موعد سونو نیست و هروقت دردت بگیره‌است ولی نمیدونم تا چه حد صحت داره...

رسیدم در بیابانی که عشق از وی پدید آید... بیابد پاکی مطلق در او هر چه پلید آید                                        درآ ای جان و غسلی کن در ایندریای بی‌پایان... که از یک قطره‌ی غسلت هزاران داد و دید آید
والا منم خیلییییییی ترجیحم طبیعیه تا سزارین. مادرشوهرم میگه انگار سر موعد سونو نیست و هروقت دردت بگی ...

اره سونو خیلی برای من زود زده هر بارم که میرم سونو تاریخ زایمانو سه روز جلوتر میزنه

با توجه به سونو میگین ۴۰ هفته کامل؟؟؟

عزیزم سر دختر اولم ک طبیعی بود .تاریخ سونو چیز دیگه بود و من رفتم دکتر و بهم ی تاریخ دیگه داد.رفتم بیمارستان نه درد ن علایمی.امپول زور و فشار زد. هفته ۳۸ بودم .تو بیمارستان خصوصی تاریخی ک دکتر بگه همون .اما تو بیمارستان دولتی میگن ۴۰ هفته و گاهی ۴۱ هفته هم باید صبر کنی تا خودت دردت بگیره و یا کیسه ابت پاره بشه .حتی تو دولتی هم کار ب تاریخ زایمان ندارن میگن باید دردت بگیره

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم