2777
2789
عنوان

توروخدا نکنین این کاروووو😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نصف نی نی سایت همیناست . مطالب مفیدش کم هست

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...

منم دیوونه شدم امشب

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
این فضا گاهی سمی میشه شما جدی نگیر تو تاپیکای انرژی منفی هم شرکت نکن.

منم موافقم اینجا سوالات الکی بیشتر پربازدید میشن و مشکلات اصلی جا میمونن،م ن مشکلم خیلی متفاوته،من یه مشکل حاد دو ساله دارم میشه به تاپیک منم بیاین

اون دختره طفلی راست میگفت من تمام تایپکاشو خوندم واقعا زنکه کلید شوهرش کرده بود ول کنم نبود تایپکش ت ...

چراترکیدآخرش چی شدداشتم میخوندم

بلآخره مامان شدمم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشڪرت****(اللهم صلی علی محمدوآل محمد)********
چرا تو نی نی سایت مردا همه دارن خیانت میکنن 

چون آقایون و خانم ها از حدودشون تجاوز کردند و قبح همه چیز ریخته همه نسبت به هم هوس پیدا می کنند و اسمش رو عشق می زارن

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

جریان چی بود زنه کی بوده

یه حرومزاده بوده بدجور کلید شوهر این دختره کرده بود یه بار  میگفته گوشیم خرابه بیارم درستش کن یه بار میگفته میخام باهات دردو دل کنم یک بار پیام داده میوه واست بفرست از اخرم گفته ازت خوشم میاد بیا باهم باشیم زنتم باشه و فلان من دارم طلاق میگیرم اسی میگفت زنه خشکلم بوده و فلان شوهره زیاد پا نداده بود ولی باهاش گرم گرفته بود 

یه حرومزاده بوده بدجور کلید شوهر این دختره کرده بود یه بار  میگفته گوشیم خرابه بیارم درستش کن ی ...

عجب ادمایی خداییش اینا عذاب وجدان نمی گیرن ک طرف متاهله، خدایا خودت رحم کن

عاشِخِ لباشک🤪😼😋

سلام ممنونم مهمون تاپیکای من شدی🌹🌹🌹🌹

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷