2777
2789
نمیدونم وزن نکردم خودمو جدیدا ولی ۵۵ اینا هستم فک کنم.وامونده خر چی چاقیه میره توی باسنم😁ببخشید الب ...

کلا چاق شدن هم ارثیه فکنم. دقیقا میره تو بافت های چربی و نرم بدن یهو یجا دیگه گنده میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا چاق شدن هم ارثیه فکنم. دقیقا میره تو بافت های چربی و نرم بدن یهو یجا دیگه گنده میشه

من قبلا نرمال بودم یه مدت سوزش معده گرفتم وزنم اومد پایین هر کار میکنم دیگه زیاد نمیشه

خوبین که من رو ۴۰ موندم زیاد نمیشه

شوهرم تپل دوست داره😑😑😑من کمر باریکمو خلاصه اندامم خوبه تعریف نمیکنم از خودم بخدا همه میگن😄😄سایز مانکنم دقیقا مانتو ازتن مانکن فیکس تنمه اونوقت آقامون میگه چاق و توپر دوست دارم😶

شوهرم تپل دوست داره😑😑😑من کمر باریکمو خلاصه اندامم خوبه تعریف نمیکنم از خودم بخدا همه میگن😄😄سایز ...

من شوهرم بگه چاق دوست دارم گریه میکنم 

شوهرم نمیگه خانواده شوهرم دهنم سرویس کردن انقد گفتن

من شوهرم بگه چاق دوست دارم گریه میکنم  شوهرم نمیگه خانواده شوهرم دهنم سرویس کردن انقد گفتن

گریه واسه چی گفت چاق شو من چاق و توپر دوست دارم گفتم عزیزم مهم خودمم ک مانکنی دوست دارم دهنش بسته شد😁