2777
2789

[QUOTE=192700666]عزیزم فقط باید بری پیش مشاوره و دوره های مدیریت رابطه رو بگذرونی اینارو به همسرتم یه جوری نشون بدی ک 

حتما 

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی هات 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فقط باید بری پیش مشاوره و دوره های مدیریت رابطه رو بگذرونی اینارو به همسرتم یه جوری نشون بدی ک ...

حست تو این ماه راجب خودم چی میگه خوشحالی ؟ ناراحتی ؟ مسافرت اصلا تو این ماه چیزی راجب خودم میدونی بهم بگو اسمم زهراست 

گاهی یه اقدام عقلانی با توکل به خدا خیلی بهتر از کلی دعا و ختمه

درسته خود خداهم میگه دست رو دست گذاشتن بده میگه از تو حرکت از من برکت اگ من بشینم و فقد و فقد دعا کنم ک برگرده ولی دست روی دست بزارم ک نمیشه 

اره دیگه دادگاهم رای داد که بریم واسه طلاق ولی من‌اعتراض زدم یک ماه پیش ب امید اینکه شاید زمان باعث ...

اسم ۴۰ تا شهید(شهیدهایی که اطرافتونند یا می شناسی یا سرچ کن ) بنویس هر روز ۱۰۰ صلوات به نیابت اون شهید هدیه کن به امام زمان عج

یه داستان واقعیه اینکش را تو تاپیک زیر گذاشتم طولانیه ....ولی خلاصش اینه که بهش میگن وقتی از معصومین جواب نگرفتین شهدا را واسطه کنید طبق قرآن اونها زنده هستن .....

ان شالله اونچه که خیرت توشه برات اتفاق بیفته

اسم ۴۰ تا شهید(شهیدهایی که اطرافتونند یا می شناسی یا سرچ کن ) بنویس هر روز ۱۰۰ صلوات به نیابت اون شه ...

نمیدونم شاید لین حرفم بی لحترامی حساب بشه ولی حس و حال دعا کردنم تموم شده ولی خوب یه ختم دوماه صلوات روزی هزارتا دارم و دعای توسل رو دارم میخونم یکی از خانماهم بهم گفته سوره جمعه رو بخونه ۵ بار اونم میخوام بخونم و اینکه یجایی خوندم ۳۱۳ تا ایه الکرسی برای حاجت روایی خوبه اونارو میخوام بخونم 

اسم ۴۰ تا شهید(شهیدهایی که اطرافتونند یا می شناسی یا سرچ کن ) بنویس هر روز ۱۰۰ صلوات به نیابت اون شه ...

ولی خب پنج تا شهید گمنام تو شهرمون بودن پنج هزارتا صلوات هدیه کردن براشون و فرستادم ب نیت اینکه واسط بشن و از خدا عاقبت بخیری و برگشت شوهرمو بخوان 

۱۴ هزارتا صلوات فرستادم برای چهارده معصوم توی یه روز ب نیت حاجت رواییم انشالله که حاجت روا بشم 

نمیدونم شاید لین حرفم بی لحترامی حساب بشه ولی حس و حال دعا کردنم تموم شده ولی خوب یه ختم دوماه صلوات ...

آخه روزی ۱۰۰ تا صلوات به یه شهید که چیزی نیست ،به قول خودت ختم های سنگین تر برداشتی

می دونی اگه نظر منا می خواهی اینقدر ختم های سنگین که اذیت بشی برندار بیشتر رابطت را باهاشون قوی کن

اگه حوصلش را داشتی اون داستان واقعیه را بخون که لینکش را گذاشتم 

می دونی من خودم‌این ختم را برداشتم‌، در کنار شهدایی که دور و برم می شناختم ،شهدای مدافع حرم و شهدای تحمیلی را هم نوشتم و هر روزی که مربوط به اون شهدا بود در موردشون سرچ می کردم  

اینقدر این شهدا هر کدومشون  ناب هستن ، اینقدر زن دوست و با اخلاق بودن ازشون بخواه کمک کنند در کنار برآروده شدن حاجتت کمکت کنند  خصلت ها ی خوبشون  را به  خودت و همسرت هم بدهند

می دونی من خودم‌این ختم را برداشتم‌، در کنار شهدایی که دور و برم می شناختم ،شهدای مدافع حرم و شهدای ...

میدونم عزیزم چیزی نیست ولی انگار دیگه با عشق ب ختمام نمیرسم نمیدونم چرا 

می دونی من خودم‌این ختم را برداشتم‌، در کنار شهدایی که دور و برم می شناختم ،شهدای مدافع حرم و شهدای ...

دلم میخواد ختمامو با عشق انجام بدم انشالله فردا اگ تونستم و دیدم واقعا از ته دل راضیم اینکارو هم میکنم