2777
2789
ای بابا یعنی دیگه داره کار را تموم می کنه؟ ان شالله هرچی خیرته همون بشه

اره دیگه دادگاهم رای داد که بریم واسه طلاق ولی من‌اعتراض زدم یک ماه پیش ب امید اینکه شاید زمان باعث برگشت بشه تا بببینم چی قسمتمه 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلت درست شد؟ 

سلام عزیز والا دادگاه رای داد که دیگه بریم محضر برای خطبه طلاق حدودا یک ماه پیش ولی من اعتراض زدم و دوباره افتاده ب تعویق ولی دو روز پیش شوهرم برای کاری اومده بود پیشم  منم پیش خودم این چن وقته فکر کردم نمیشه ب زور نگهش داشت و ب زور هی اعتراض نگهش داشت بهش گفتم اگ میخوای جدا بشیم تا قبل از ۳۰ این ماه بیا تا بریم محضر و جدا بشیم اگ هم که میخوای برگردی بازم تا قبل از ۳۰ این ماه بیا و پرونده رو ببند و دیگه باهم در ارتباطم نباشیم تا اونموقع گفته که نه باید باهم درارتباط باشیم تا قبل از ۳۰ این ماه من تصمیم خودمو بهت میگم 

دلیل اینکه ۳۰ این ماه خیلی برام مهمه واسه خاطر اینکه که ۳۰ این ماه میشه سالگرد عقدمون 😭

حالا نظرت حست چی میگه ب نظرت چی میشه

سلام عزیز والا دادگاه رای داد که دیگه بریم محضر برای خطبه طلاق حدودا یک ماه پیش ولی من اعتراض زدم و ...

بر میگرده چون الان بخاطر از دست دادنت ترسیده این بدون تو نمیتونه حتی یک لحظه

بر میگرده چون الان بخاطر از دست دادنت ترسیده این بدون تو نمیتونه حتی یک لحظه

تورو خدا از برگشتش هرچی حس میکنی بهم میگی ؟ اینکه حدودا روز برگشتش اینکه چجوری برمیگرده با خانواده بی خانواده خانواده اش موافق چجورین خانواده خودم چی 

تورو خدا از برگشتش هرچی حس میکنی بهم میگی ؟ اینکه حدودا روز برگشتش اینکه چجوری برمیگرده با خانواده ب ...

ببین من فقط اینو حس میکنم که رابطتون درست میشه البته به خودتونون بستگی داره

ولی این وسط یه مشکلی هست که باید حلش کنید حتما

توی اول اسم شوهرت م داره؟

و اینکه توی حروف اسم یا فامیلش س و ه داره؟

ببین من فقط اینو حس میکنم که رابطتون درست میشه البته به خودتونون بستگی داره ولی این وسط یه مشکلی هس ...

اول اسمش اره م هست 

فامیلیش نه 

ب خودمون بستگی داره؟ یعنی اینکه ب رفتارای من این ماه بستگی داره یا ب خودم شوهرم بستگی داره 

به جفتتون حسم میگه این نمیتونه ازت بگذره خیالت تخت

اخه من میدونم رفتار خودمم باهاش بد بودم برا همینم تصمیم گرفتم اگ قرار برگرده وه بزار از این ماه اخلاق خودمو تغییر بدم اگ هم قرار بره لااقل خاطر خوب تو ذهنش بمونه 

اخه من میدونم رفتار خودمم باهاش بد بودم برا همینم تصمیم گرفتم اگ قرار برگرده وه بزار از این ماه اخلا ...

تو که این همه دوستش داری حتی با این وجود

چرا انقدر لجبازی میکنی؟

میدونی حسم میگه مقصر اصلی خودت بودی توی این جدایی

تو توی قبلا بخصوص تمام هم و غم رو توی لحظه میدیدی

و این اصلا خوب نیست

اینکه شوهرت برگرده تمام کار نیست

تو اگر هم برگشت باید بدونی تا خودت رو درست نکنی

هی لحظه ریسکش هست که بهم بریزین باز

خودتم به یه مشاوره عمیق نیاز داری

تو الان وسط زندگی هستی

نه مثل یه نوجوون که آزاد باشه و هر کاری که دلش میخواد بکنه اونم شوهرته نه یه دوست پسر معمولی 

تو که این همه دوستش داری حتی با این وجود چرا انقدر لجبازی میکنی؟ میدونی حسم میگه مقصر اصلی خودت بو ...

میفهمم چون فبلا دوست پسرم بوده من موقع ازدواج واقعا متوجه اینکه ایشون شوهره نمیشدم و هنوز ب چشم دوس پسر میدیدمش خیلی لجباز نمیدونم چجوری ترک بدم میگم این ماه تصمیم گرفتم اخلاقای بد خودمو ترک بدم شاید تونستم و انشالله بتونم چون ب قول شما حتی اگ برگرده و اخلاق من درست نباشه احتمالا خرابی زندگیم بازم هست 

میفهمم چون فبلا دوست پسرم بوده من موقع ازدواج واقعا متوجه اینکه ایشون شوهره نمیشدم و هنوز ب چشم دوس ...

عزیزم فقط باید بری پیش مشاوره و دوره های مدیریت رابطه رو بگذرونی اینارو به همسرتم یه جوری نشون بدی که داری تلاش میکنی درست میشه حتما