2777
2789

سلام دوستان من تقریبا چند ماهه دارم روش های مختلفی رو برای پوست و اعضای بدنم انجام میدم میخوام ازونایی که واقعا نتیجه گرفتم و راضی بودم به شما هم معرفی کنم

اینا شامل (سفیدی دندون❣پرشدن و قلوه ای و صاف شدن لب❣ بلند و پرپشت شدن مژه و ابرو❣از بین بردن سیاهی بدن و ماسکای طبیعی ) شما هم اگه تجربه ای داشتین دریغ نکنید🥰

1) دندون: یه لیوان کوچیک کف دریا، دوقاشق نمک،،یه قاشق زردچوبه با هم مخلوط کنید شب بریزین روی مسواکتون و تمیز مسواک کنید کمتر از یه ماه مرواریدای سفیدتون رو تحویل بگیرین!

2) لب: یه قاشق عسل یه قاشق وازلین یه قاشق روغن کرچک رو قاطی کنید و هفته ای دوبار 10 دقیقه بزارین روی لباتون بمونه و بعد پاک کنید بعد یک ماه لبای زیباتون رو تحویل بگیرین!

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜

من جدیدا تو نافم رو غن بنفشه میریزم 

لبام نرم شده و ترکای لبم خوب شده دیگه پوست پوست نمیشه و صورتمم دیگه خشک نمیشه

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زردچوبه که زرد میکنه عزیزم

بًَُِِِِِِِِّّّّهُُُِِّّ زًَُُِِِِِِِِّّّمَُُُِِِِِِِّّیًًًُُُِِِِِِِنًًًَُُِِِِِِ آًَِِّمًُِِِِِّدًُُُِِِِِِِّهًَِِِِّ اًَََِِِِِِِمِِِِِِِّّّّ خًًًًِِِِِِِِّّاُِِِِِِِِِّّّدًًًًًَُِِِِِِمِِِِِِِِّّّ زًََََُِِِِِّهًًُُُِِِِِِّرًًُُُُِِِِِِّاًًَُُِِِِِِّّ بًًُُِِِِِِّّّاًُُِِِِِّّشًََََََِِِِِِّمًًًُُِِِِِِِِِ.ًَُُِِِِِ.ِِِِِِِِِِّّ.ًًَُُِِِِِِِّّ

3) پرپشت شدن مژه و ابرو : یه قاشق روغن نارگیل یه قاشق روغن کرچک یه قاشق وازلین برای ابرو همراه یه قاشق روغن زیتون  هر شب روی ابرو و مژه تمیز با پنبه بزارین و بتو این تایم از موچین استفاده نکنید هم ابروتون پر و ترمیم میشه هم ضخیم و مشکی مژه ها هم ضخیم و پرپشت و بلند میشن

منم با روغن بادام شیرین امتحان کردم پوست رو شفاف میکنه

شما هم تو نافتون ریختین؟

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

من جدیدا تو نافم رو غن بنفشه میریزم  لبام نرم شده و ترکای لبم خوب شده دیگه پوست پوست نمیشه و ص ...

چقدر عالی

من جدیدا تو نافم رو غن بنفشه میریزم  لبام نرم شده و ترکای لبم خوب شده دیگه پوست پوست نمیشه و ص ...

روغن بنفشه رو تو ناف میریزی؟؟

یا من اشتبا متوجه شدم

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
زردچوبه که زرد میکنه عزیزم

نه گلم من تجربه ای که خودم داشتم رو به اشتراک گزاشتم اصلا زرد نمیکنه خیالت راحت

چقدر عالی

ممنون مهربون❤