2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنی قلب ینفش چیه😂😂 میشه بگین

وای من هم تا دیدم به همین فکر کردم، آخه چند وقت پیش یه تاپیک با موضوع قلب بنفش زده بودن، کلا ذهنم تا یه استیکر میبینه دنبال معنیش میگرده 

مگه چشه؟

چه میدونم والا، نسل جدید برا هر چیزی معنی گذاشتن، استیکر بنفش هم میگفتن یعنی تمایل جنسی به اونی که براش قلب بنفش میفرستی 🙄 آدم جرات نمیکنه هیچ کاری کنه، فقط از همون گل صورتی و قلب قرمز استفاده کنیم امن تره♥️

معنی قلب ینفش چیه😂😂 میشه بگین

یعنی بمدت طولانی دوست دارم

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
هیچی نفرستیم بهتر هست

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟