2777
2789
عنوان

بیاین عکس وسایل خونه....

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 77 پست

عزیزم قیمتاشم بزار

خدایا بخاطر تمام داد ها و نداده هات شکرت  خدایا دخترمو صحیح و سالم بزار بغلم و به‌امید اون روز ک دخترم بغلم باشه بیام بیوگرافی مو بخونم و بگم‌خدایا شکرت ک دخترمو صحیح و سالم گذاشتی بغلم 🤲🩷  تاریخ امروز 2\5\1402 تاریخ تولد دخترم 13\8\1402 خدا جونم‌خودت مواظب دخترکم‌ باش🤲🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چوری بفهمم اصله

اصلی و فیک زیاده متوجه نمیشی مگر اینکه تو اینکار باشی

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
 اصلی و فیک زیاده متوجه نمیشی مگر اینکه تو اینکار باشی

عزیزم قیمت همزن چنده؟ 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

سرویس صبحانه خوری‌ مارک 

برند 

400 تومن 

آرکوپال دستی 400 

همزن از 200 تومن تا 1300

خدایا دلم میخاد ببرمت بستنی فروشی دو تا آب هویج بستنی بخرم یکی به افتخار تو یکی به افتخار خودم اما نمیشه دوتا میخرم میخورم  به افتخار خودم خودت    
عزیزم قیمت همزن چنده؟ 

همزن اصلی جنس خوب 800 برند شرکتی یا جنس اصلی من جنس فیک اصل میگم فیک هم دارم 200

😭😭😭قیمتش چنده می‌دونی شما؟

همزن بوش اصلی 1900

هستین بگین بقیه رو بزارم زیاده