2777
2789
خب تعریف کن

یه بار ابراز علاقه کردم گفت احساست زودگذره و کلا زد تو پرم ولی دو هفته بعدش خودش اومد ابراز علاقه کرد

دفعه دوم تا گفتم رو هوا زد و گفت من از خیلی وقت پیش عاشقت بودم(میدونم دروغ گفت میخواست من بار ابراز علاقه رو از رو دوش من برداره😂)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یبار با یکی دوست بودم محازی مثل خاهر و برادر بعدش اون هر روز هم میگفت اجی فدات بشم خیلی دوست دارم اجی خیلی خیلی یکسال از خودم بزرگتر بود منو از خواهر خودشم بیشتر دوست داشت بعدش من رفتم به ماامانم گفتم عذاب وجدان داشتم مامانم گفت تمومش کن منم تموم کردم ولی خب خیلی خیلی دوسم داشت همیسه بهم میگفت دردت تو سرم خیلی دوسم دارم ناراحت نباش و اینا الان دیگه بهش فکر نمیکنم سه ماه ازش گذشته

چون پسرا اگه خودشون کسی رو بخوان هرطوری شده بهش میفهمونن ولی این یعنی تمایلی به رابطه با اون خانوم ن ...

اگه علاقه رو فهموندن ولی بدلایلی فکر کردن خانم علاقه نداره و پس کشیدن چی ؟

ب خدا ابراز علاقه به پسرا اشتباه محضه حتی اگرم دوست داشته باشه بگی ازت زده میشه از چشمش میفتی بعد یه مدت یکاری کن خودتو بگیر و ولی جلو چشمش باش کاری کن وابستت بشه ولی تو هیچی نگو بزار خودش ابراز کنه اگه خودت اینکارو بکنی زیاد تاثییر خوبی نداره چون بیشتر پسرای که بهشون ابراز علاقه میکنن خودشون دلشون پیش یه دختر دیگس. اگه نباشه خودشون یکاری میکنن بفهمین دوستون دارن

نه یبار با یکی دوست بودم محازی مثل خاهر و برادر بعدش اون هر روز هم میگفت اجی فدات بشم خیلی دوست دارم ...

والا ما داداش ندیدیم قربون صدقه اجیش بره و بگه دردت به سرم فدات شم ....من که میگم دوستت داشته اما نه رو حس خواهری رو حس عاشقی

دلم براش سوخت ک🥺

اره یه مدت بعدش دوبار بهش یه کوچولو پیام داوم بهش گفتم منو فراموش کن و اینا بعدش بلاکش کردم بعد باز بهش گفتم توروخدا بلاکم کن توام پیویمو پاک کن گفت نمیتونم نمیخوام فکر کنم هنوز پیویمو داره

والا ما داداش ندیدیم قربون صدقه اجیش بره و بگه دردت به سرم فدات شم ....من که میگم دوستت داشته اما نه ...

اره خب دوسم داشته ولی نه روی حس اینکه عاشق باشه همیشه امید بهم میداد

اخرین حرفش این بود خیلی دوست دارم امیدوارم به ارزوهای خوشگلت برسی