2821
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم همش بد بیاری

181 بازدید | 5 پست

نمیدونم چیکار کنم همش حال بد ضرر مالی اتفاقایی بد و بدتر خدایا کمک کن چرا واقعا برای یکی پر رزق و روزی میشه برای یکی ن بدتر نیاد بگید بچه معصومه و اینا کاری ب خودش ندارم ولی واقعا از وقتی فهمیدم باردارم ب طرز عجیبی ی چشمم اشک شده ی چشمم خون تا الان ک ۷ ماهه توروخدا برای حال دلم دعا کنید💚🙏کم اوردم

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚

شاید چون ی دوره دکتر گفت ممکن باردار نشی ی ۸ ماه اقدام بودم کلی خواهش و تمنا کردم تا باردار شدم یعنی دارم تنبه میشم ولی عجب تنبیه ی هس

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توکل کن ب خدا انشالله زودتر حل میشه اینا امتحان الهی ناامید نشو هیچوقت ک گناهه

نا امید من تو ی مرحله ی فراتراز نا امیدی هستم خدا خودشم میدونه من ظرفیتم کمه کم طاقتم خب چ کاریه

نا امید من تو ی مرحله ی فراتراز نا امیدی هستم خدا خودشم میدونه من ظرفیتم کمه کم طاقتم خب چ کاریه

نباید بشی اینا میگذره همش ..تو زندگی همه ی دوره سختی هست همیشه ک راحتی نیس انشالله تا نی نی خوشگلتو سالم بغل میگیری تموم میشه این سختیا  

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز