2777
2789

از تزریق تا فارغ شدنتون چقدر طول کشید؟🌹

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

ساعت ۱۲ ظهر زدم 

ساعت ۱۰ و۲۰ دقه شب زایمان کردم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان اولت بود؟ 

آره

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
من با آمپول فشار زایمان نکردم😐 از ۱ ظهر زدم، فرداش ۷ صبح دیدن نمیشه، بردن سزارین

دردم داشتی؟🙁😟

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
دردم داشتی؟🙁😟

بسیاااااار زیااااااااد

از حدود ده شب رفتم تو فاز فعال. یعنی ۵ سانت به بعد.

فاز فعال حدددداکثر ۴ ساعت باید طول بکشه و اونایی که مثلا میگن سه روز زایمان مون طول کشیده، قبل فاز فعاله.

ولی من حدود ۹ ساعت تو فاز فعال بودم و حدددداکثر درد.

ولی آخرش نشد....

بیمارستان گندی هم بودم....وگرنه نباید انقد صبر میکردن....

در نهایت ۷ صبح درحالی که درحال مرگ بودم از بی حالی و درد، رفتم سزارین......

۷:۴۰ پسرم دنیا اومد😍

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
بسیاااااار زیااااااااد از حدود ده شب رفتم تو فاز فعال. یعنی ۵ سانت به بعد. فاز فعال حدددد ...

عزیزم... الحمدلله که بسلامت بغل گرفتیش