2777
2789
بدم میاد از این اخلاقشششش،چرا باید همچین چیزیو تحمل کنمممم خرشدم ازدواج کردم ،خودنو از ۱۴ سالگی اند ...

سعی کن ازش دور باشی یه مدت اصلا پیشش نرو هیچکاریم براش انجام نده خودبخود درست میشه

جمع شدنی نیس میریزم ظرف و میان میبرن

منظورم از نظر کرونا بود عزیزم🥴

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی ۵ سال گولم زد

خیییلی بهش اعتمادداشتم

اما صداقت منوب بازی گرفت

خیلی وقتع ازش‌خبرندارم

ولی ازش‌متنفرم

کلمه ب کلمه دروغاش توی سرم راه میرن شب وروز

ومنتظراون روزی ام که‌تاوان‌پس بده همین هرکی خوند ی صلوات بفرست ب نیت اینک ب ارزوم‌برسم

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
منظورم از نظر کرونا بود عزیزم🥴

میدونم عزیزم خانواده خودم غذا نذر کرده بودم برای سلامتی پسرم الان میخام درس کنم بیان ولی با این هزینه ها ی لیوان ابم کلی خرج میزاره رو دستت

سعی کن ازش دور باشی یه مدت اصلا پیشش نرو هیچکاریم براش انجام نده خودبخود درست میشه

الان ی هفتس حرف نمیزنیم فقط پاچه همو میگیریم دیگه چقد دوری کنم یکم منت کشیو نازکشی بلد نیست

منم زنم ،چقد من تو قهرا پیش قدم بشم

منت کشی بلد نیست وقتی بخواد اشتی کنه مثل دیشب راجب مساعل دیگه حرف میزنه منم وقتی ازش دلخورم چجوری باهاش گرم بگیرم ،اگه جوابشو سرسنگین بدم بازم دیگه حرف نمیزنه تا چنروز که اخر خودم پیش قدم بشم،بابا بیا از دلم دربیار عوضی

ببخشیدا سر تورو درداوردم خودت گفتی هرچی دلت میخواد

خرجشم کمتر میشه

برای ۵۰ نفر آدم چندتا مرغ لازمه باید ۱۰ تارو بگیره....میشه نزدیک به ۶۰۰ تومن میشه .ولی گوشت گوساله ۳ کیلو بدون استخوان بگیری میشه ۴۰۰ تومن .

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
میدونم عزیزم خانواده خودم غذا نذر کرده بودم برای سلامتی پسرم الان میخام درس کنم بیان ولی با این هزین ...

اها الان متوجه شدم

می دونم نذری هست و نمی شه تغییرش داد 

ولی خب این پیشنهاد و به شما می دم چون با وضعیت کرونا خودمون اینکارو کردیم 

شما می تونید هزینه ی نذری رو بدین به نیازمند

کاش زودتر وضعیت کرونایی تموم بشه 🥺

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .