2777
2789

بچم دوماهشه 

شبا یک ساعت میرم ورزش و مجبورم بذارمش پیش مامانم 

اگه شیربخواد شیرخشک میدیم بهش 

حالا بنظرتون امکانش هست با روزی یکی دوبار دیگه شیرمو نخوره؟؟؟

خدایاشکرت

سوراخ شیشه شیر خیلی ریز باشه ک راحت نخوره احتمالش کمه ک دیگه شیرخودتو نخوره

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله شیر خشک شیرین تره ممکنه بیشتر دوست داشته باشه شیر خودتو بدوش

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اخه با روزی ۱ بار؟نهایت دوبار؟

ذائقه ست دیگه با چیز خوشمزه تر آشناشه تغییر میکنه

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اخه با روزی ۱ بار؟نهایت دوبار؟

شیشه رو ترجیح میده چون با سینه خوردن فک و دهانش خسته میشه اما با شیشه اینطور نیست و شیر راحت میره تو دهانش.علت اصلی ول کردن سینه اینه.و البته طعم شیرخشک رو بیشتر دوست دارن.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

آره عزیزم

بهترین کار اینه شیر خودتو بدوشی و داخل قاشق یا سرنگ بهش بدن

مطلقا شیشه پستونکیش نکن چون دیگه سینه رو نمیگیره

3 ثانیه واسه منِ مجرد دعا کنید که یه روز مادرِ یه دختر سالم و زیبا بشم.