ب شما ربطی نداره یه دختر تا کی میخاد مجرد بمونه،ب شما ربطی نداره تحصیلاتش چیه،ب شما ربطی نداره شاغله یا بیکار،ب شما ربطی نداره چ رشته ای دراومده،ب شما ربطی نداره کِی نامزد میکنه،با کی نامزد میکنه،کِی عقد میکنه،کِی عروسی میکنه،اصن عروسی میگیره یا ن،کِی باردار میشه،جنسیت بچهش چیه،کِی بدنیا میاد،قیافش ب مامانش رفته یا باباش،تریبیت بچه اون ب شما ربطی نداره،ب شما ربطی نداره ک باز میخاد باردار شه یا ن، ب شما ربط نداره بچهش با دوستاش میره بیرون یا ن،میخاد ازدواج کنه یا ن، ب شما ربطی نداره!ربطی نداره
این جمله رو هر وقت خاستین درباره یکی حرف بزنین یا نظر بدین 2500 بار با خودتون تکرار کنین؛ ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌
ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌ب من ربطی نداره❌