2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.یاد خیانتش افتادم

341 بازدید | 43 پست

دیشب گفتم با دختر عموها بریم پیاده روی.شوهرم گفت خوابم میاد.نزاشت منم برم.ناراحت شدم یادم افتاد ب ماه اخر بارداریم که برای زایمان پیاده روی میکردم با دختر عموها.من میرفتم پیاده روی شوهرم با زنعموم چت میکرد.من خونه ی بابام بودم شوهرم راه دور سر کار.اخبار منو میداده ب شوهرم باهاش حرف میزده.دلم گرفت توی بارداریم اینجوری بوده.از اون طرف زن عموم رو همه میشناسن اسمش همه جا پخشع.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم بعضی افکار فقط اسیب میزنن 

رها کن

به درک که اونا خرابن

مگه از زندگی تو کم شد؟

مگه از سلامت تو کم شد؟

ولش کن این ادمای بی جنبه همیشه همه جا هستن اگر قرار باشه واسشون حرص بخوری از خودت چیزی نمیمونه

بس نکته غیر حسن بباید که تا کسی...مقبول طبع مردم صاحب نظر شود...کاربری دومه:/
مرسی که اول شوهراتونو میشناسین و بعد بچه میارین

عزیزم زندگی دو نفر بر پایه اعتماده .

آدم هییییچوقت نمیتونه حرکت بعدی یه نفرو پیش بینی کنه حتی اگه مادر خودت باشه .

پیج پوستیم👈 @poosti_test  اگر تجربه ای در زمینه مراقبتهای پوستی داری دایرکت بده 💜
۹۰ درصد خیانتا تو بارداری اتفاق میفته این یه مطلب ثابت شدس

نه اصلا همچین چیزی نیست خیانت تو ببشتر زندگی کردن معلوم میشه

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊