دیشب گفتم با دختر عموها بریم پیاده روی.شوهرم گفت خوابم میاد.نزاشت منم برم.ناراحت شدم یادم افتاد ب ماه اخر بارداریم که برای زایمان پیاده روی میکردم با دختر عموها.من میرفتم پیاده روی شوهرم با زنعموم چت میکرد.من خونه ی بابام بودم شوهرم راه دور سر کار.اخبار منو میداده ب شوهرم باهاش حرف میزده.دلم گرفت توی بارداریم اینجوری بوده.از اون طرف زن عموم رو همه میشناسن اسمش همه جا پخشع.
من خیلی دور بریامو دیدم ک بعداز ۱۰سالم حتی بچه دار شدن ولی دقیقا تو اون دوران خیانت دیدن ولی اینی ک ...
نه ببین کسی که دوران بارداری این کارو کنه قبلش زیز زیرکی بوده که متوجه نشده چون میگن تو دوران بارداری در اثر فشار نبود رابطه اشکار میشه ولی چی بگم:( بچه تو این جاها ففط اسیب میبینه
من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بدوم بدوم..🕊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ببین کسی که دوران بارداری این کارو کنه قبلش زیز زیرکی بوده که متوجه نشده چون میگن تو دوران باردار ...
اره اونکه صدرصد چون حرص و جوش روی شیر مادر تاثیر میذاره بچه عصبی میشه کلا زندگی پراز تنش میشه دیگه زندگی ک اعتمادش از بین بره باید تموم بشه دیگه ادامه دادن ب نظرم اشتباهه حرفی ک همیشه ب همسرم میزنم(من این اتفاق برام افتاده ک الان این حرفارو میزنم)
[QUOTE=190390971]پس مشکل از شوهرت بوده زیادی تنوع طلب بوده مگه رابطه ام داشتن باهم؟شاید فقط در حد چت بوده[/QUOT رابطه رو نمیدونم.فقط در حد مکالمه فهمیدم.همش تو فکرشم ک بیشتر از اینا بوده یانه.هر چند وقت یه بار یادم میاد.میگم شاید بجز اون کس دیگه ای هم بوده شاید الانم باشه من ندونم.نمیدونم با زندگیم چیکار کنم.شوهرمو خیلی دوس دارم واس همین بخشیدمش نزاشتم هیچکسسس بفهمه
من خودم تو عقد جدا شدم چون چت کرد کسی که اول زندگی جدی این باشه خب بنظرم تو ازدواج و بارداری اوو خیل ...
بحث بخشش نیست اگر پای بچه وسط نباشه بخشش اشتباهه ولی الان متاسفانه جامعه یه جوری شده ک اکثر مردا میرن یه مدت سمت همچین چیزی ک خیلی بده و واقعا خانما هم مقصرن دیگه براشون مهم نیست طرف زن داره یا نداره
اره ولی الان تقریبا از اونموقع ک خیلی با شوهرم سردم و اون روزی هزاربار میریزه بهم هروقتم بهم میگه میگم ک مقصرش خودتی و چندباری خواسته از دلم در بیاره و ولی من رو ندادم بهش خیلی سعی کردم ک جدا بشم ولی نزاشت