2777
2789

من٣٥روزه زده پشيمونم ب نظرتون چيكار كنم برم ليزر يا حقيقت داره خودش پاك ميشه صبر كنم پاك شه .ي سريا ميگن پاك ميشه خودش ي سريا ميگن ن هيچوقت پاك نميشه كسايي ك انجام دادم بگن ك حقيقت چيه چي ميشه واقعا من چيكار كنم حال روحيم خوب نيس پشيمونم ابرو داشتم زده خيلي سياه و مصنوعي شده متنفرم ازش پيشنهادتون چيه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميكروبلد بود با دستگاه قلمي شكل يا دستگاه برقي؟

آره یچیزی مث قلم بود 

بستگی به پوست داره مثلا آرایشگر مامانم گفت ی سال بعدش بیا ترمیم چون خیلی کم رنگ میشه و اینا اما مامانم چون بعد چند ماه پشیمون بود نرفت و موند ک رنگش بره اما نرفت دیگه روشای طبیعی هم امتحان کرد دید فایده نداره رفته لیزر

من فک نمیکنم خودبخود کامل پاک شه باز شما مجبوری برای ازبین بردن کامل بری لیزر

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت♡
شما انجام دادي چندوقت ديگه پاك ميشه؟چقد بايد تحملشم كني لعنتيرو كلا پاك ميشه يا نه پخش ميشه سايش ميم ...

بله انجام دادم

به مرور پخش میشه و کم رنگ سر سال دیگه اثری ازش نیست

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
بله انجام دادم به مرور پخش میشه و کم رنگ سر سال دیگه اثری ازش نیست

سايش پس بعده چند ماهه و بعده يكسال سايشم ميره؟من ترميم نرفتم سريعتر از ي سال ميره؟ب موهاي ابروهاتون اسيب نزد ريزش كچلي نياورد ؟

سايش پس بعده چند ماهه و بعده يكسال سايشم ميره؟من ترميم نرفتم سريعتر از ي سال ميره؟ب موهاي ابروهاتون ...

بله سایه ش بعد از یه سال میره

نه به هیچ عنوان آسیبی به ابروهام وارد نشد

من جای خوب رفتم طرفم حرفه ایی بود

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....