2777
2789
عنوان

خیلی داغونم‌..

159 بازدید | 20 پست

بعد از زایمان‌شکمم‌بزرگ‌مونده پاهام‌بشدت سیا شده نمیشه نگاشون کرد هرچی‌پماد میزنم بیفایدس موهام‌کم‌پشت و نازک‌شده اعتماد ب نفسم‌زیر‌صفر شده همش‌لباساس بلندگشاد میپوشمچاقیموپنهون‌کنم‌روز ب روز اشتهامبیشترمیشه قدمم زیاد بلندنیس .. انگیزهندارمبرا تغییر تلاش کنمچون حس میکنم بیفایدس مخصوصا سیاهی انگشتای پام

پپچ

عزیز تمام اینا طبیعیه بعد چن وقت درس میشع ولی بزای تسریعش ورزش کن

مــــن ســرم گــم گــناه اســت ســرم داد بــزن                   سینــه ات سخــت به تنـگ آمــده فــریـاد بـزن                      جــمعه هــایی کـه نـبودی بـه تـفـریـح زدیــم                       مــا همـه در غــم هجـــران تــو تسبیــح زدیــم                      دستــگیری؟؟ بــه تمـنا رفـیقی بــفرســت                               اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چاقی داروی بلغم زدا وطرفیل بخر از عطاری بخور خوب میشی برای سیاهی هم داروی سودابر 

اتفاقا جدیدا متوجه شدم مزاجم‌بلغمی شده . شما اطلاعی دارین‌ک مثلا چ دارویی؟شاید تو شهر ما عطاری از اینچیزا نفهمه 

پپچ
اخه با بچم‌وقت نمیکنم دوس داشتم‌باشگابرم بچه روچیکار‌کنم

پیاده روی اصلا ورزش توی خونه انقدر کانال هست ک اموزش میده

مــــن ســرم گــم گــناه اســت ســرم داد بــزن                   سینــه ات سخــت به تنـگ آمــده فــریـاد بـزن                      جــمعه هــایی کـه نـبودی بـه تـفـریـح زدیــم                       مــا همـه در غــم هجـــران تــو تسبیــح زدیــم                      دستــگیری؟؟ بــه تمـنا رفـیقی بــفرســت                               اللهم عجل لولیک الفرج
واقعا؟مرسی ک‌گفتی حتما امتحان‌میکتم

خواهش،اره استفاده کن اگ قهوه ای هم پیدا نکردی از همین سادش بگیر قیمتش هم سه چهار تومنه

بہ‌داشته‌هات‌فڪرڪن‌🌿و‌بہنداشتہ‌هات‌بگو‌بہ‌زود؎مےبینمتون😌🦋-
اتفاقا جدیدا متوجه شدم مزاجم‌بلغمی شده . شما اطلاعی دارین‌ک مثلا چ دارویی؟شاید تو شهر ما عطاری از ای ...

همشون برای آقای تبریزیان هستش از نت هم میتونی بخری  تو نت بزن داروی بلغم زدای تبریزیان ،اگه اینستا داری daroo100را فالو کن نتی بخر

برای حاجتم لطفا به صلوات بفرستید