2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان من از تیر پارسال تهوع شدید گرفتم پیش فوق تخصص گوارش رفتم انواع آزمایشها و سونوگرافی نوشت برام دادم گفت میکروب معده داری واسه یک ماه آنتی بیوتیک خوردم بهتر شدم دوباره برگشت دوباره رفتم پیشش کلی قرص معده وغیره داد خوردم تا ۲ماه بهتر شدم باز شروع شد رفتم پیش دکتر کمی خوب شدم بازم شردع شد آندوسکپی نوشت دادم گفت همون میکروب معده و کمی رقلاکس بازم آنتی بیو تیک کمی خوب شدم بازم تهوع شروع شد الان ۱۱ماهه درمونده شدم همش این قضیه تکرار میشع نمیدونم چکار کنم دیگه با یه بچه از زندگی افتادم چا خوب نمیشم عسل و بابونه و آویشن و پونه هم خوردم کنارشون چه کنم دیگه الان رفلاکس گرفتم تو گلوم و معده انگار ذغال ریختن خوب نمیشه غذا هم نمیتونم بخورم واقعا درموندم میترسم نکنه سرطان دارم که خوب نمیشه این همه وقت

دوستان من از تیر پارسال تهوع شدید گرفتم پیش فوق تخصص گوارش رفتم انواع آزمایشها و سونوگرافی نوشت برام ...

خدانکنه.فقط برا رفلاکست شبا که میخوای بخوای بالش یکم بلندتر باشه بعدم به پهلویی بخوابی که اسیدمعده برنگرده طرف مری.بعدم شاید مشکل از غذا خوردنت باشه.من انقد بدم میاد از دارو اصلا مصرف نمیکنم چون خوب نمیکنه که فقط مسکنه

عزیزم🥺 خب مثلا دیگه از چی میترسی

مثلا چون اکثر وقتا تو خونه تنهام و ساختمونمونم یکم خلوته قبلنم چند بار درد اومده بوده تو پارکینگ همش فک میکنم درد میاد تو خواب استرس میگیرم نمیدونم چجوری میخابی اصن!!

🐣💫🦄🌈