2777
2789
عنوان

کم محلی

180 بازدید | 15 پست

احساس میکنم پدر و مادر شوهرم بما کم محلی میکنن .اصلا مارو دعوت نمیکنن یجوری باما سردن .ولی میگی بهشون میگن نههه ما هیچ فرقی بین بچه هامون نمی‌داریم.شوهرمم انقد بیخیاله میگه بدرک هرکی دوستت داشت دوسش بدار نداشت نداشته باش توهم.ولی من باز ناراحتم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دقیقا خانواده ی همسر من هم با ما اینطوری هستن.

ب نظرم شوهرت حق داره و درست میگه....اما همسر من میگه وظیفه ام هست ک ب پدر و مادرم احترام بذارم. 

ما دو ماه یکبار میریم ی شام خونشون می‌خوریم و بر میگردیم.

اما برادر شوهر کوچیکم با همسرش ی شب درمیان اونجا هستن.

روش همسرتون رو پیش بگیرید

ناراحتی هم نداره ،ادما مختارن با هرکسی اوکی هستن بیشتر رفت و امد کنن ، ما حق نداریم کسی رو بازخواست کنیم ک چرا بی محلی میکنید.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
دقیقا خانواده ی همسر من هم با ما اینطوری هستن. ب نظرم شوهرت حق داره و درست میگه....اما همسر من میگه ...

شوهر منم خیلی احترامشونو داره ولی بازم یجوری انگار طلبی چیزی دارن ازمون که قیافه میگیرن.خودش میگه خواهر برادرم خیلی بهشون ضرر زدن ولی من نه ولی بااین حال مامانش اونا رو بیشتر دوست داره دلم براخودمون میسوخه

شوهر منم خیلی احترامشونو داره ولی بازم یجوری انگار طلبی چیزی دارن ازمون که قیافه میگیرن.خودش میگه خو ...

اما خانواده ی شوهر من ،هر کس که بیشتر پول داشته باشه رو بیشتر تحویل میگیرن.

نه اینکه ما فقیر باشیم...نه...الحمدلله دستمون ب دهنمون میرسه. ولی اینا عادت دارن هر کسی که پولدارتره براشون عزیزتره. 

ی نکته ی جالب اینه که وقتی کار و مشکلی پیش میاد از ما بیشتر توقع دارن .

اما خانواده ی شوهر من ،هر کس که بیشتر پول داشته باشه رو بیشتر تحویل میگیرن. نه اینکه ما فقیر باشیم. ...

برا ماام ازمون خیلی توقع دارن.چون شوهرم چیزی نمیگه یجوری پرروتر میشن یچیزی هم میگی میگن نه تو فکرت منفیه.ولی خیلی بهم گفتن که تو حرف نمی زنی باما قاطی نمیشی خیلی سعی میکنم بحرفم باهاشون ولی باکم محلی کردن ج میدن منم عصبانی شدم ب پدرشوهرم گفتم منکه نمیتونم برا خودم عین دیوونه هابحرفم کسی بحرفه میحرفم حرف نزنه منم نمیزنم

برا ماام ازمون خیلی توقع دارن.چون شوهرم چیزی نمیگه یجوری پرروتر میشن یچیزی هم میگی میگن نه تو فکرت م ...

ولی از من می‌شنوی خودتو سبک نکن.خییییلی ک پیگیرشون باشی بیشتر کم محلی میکنن.بچسب ب زندگی خودت، نسبت ب رفتارهای اونا هم زیاد حساس نباش.ماهی یکبار بر حسب وظیفه برو سر بزن و برگرد.گله و شکایت هم اصلا لذا نکن.

ولی از من می‌شنوی خودتو سبک نکن.خییییلی ک پیگیرشون باشی بیشتر کم محلی میکنن.بچسب ب زندگی خودت، نسبت ...

عزیزم خیلی حرفت درسته حتماهمین کارو میکنم.اره چرا برام باید مهم باشن بخدا این یه سال فکرم همش درگیر حرف اونا بود که چجوری رفتار کنم خوششون بیاد 

عزیزم خیلی حرفت درسته حتماهمین کارو میکنم.اره چرا برام باید مهم باشن بخدا این یه سال فکرم همش درگیر ...

اصلا برات مهم نباشه.سر خودت رو گرم کن که ب رفتار دیگران کمتر فکر کنی و کمتر عذاب بکشی.من با درست کردن کیک و انواع دسر و ...و کلا آشپزی خودمو سرگرم کردم.در حدی که بیشتر وقتم رو صرف بچه ها و شوهرم و آشپزی میکنم.هم خودم لذت میبرم هم اونا.بقیه هم تنشون سلامت باشه.