2777
2789
عنوان

خسته شدم 😔😔😔😔😔

145 بازدید | 14 پست

اما وقتی میام اینجا کسایی رو میبینم ک دنبال درمانو آی وی اف ن خداروشکر میکنم ک خدا بهم بچه داد درسته شیطوونه درسته بیش فعاله و اختلال تمرکز داره درسته باید خیلی چیزا رو خیلی بهش بگم تا یادش بمونه درسته روزی چند بار شلوارشو میشورم ک رفته دستشویی خیس کرده درسته نگران مدرسه شمو شبا خواب ب چشمم نمیاد.درسته از دستش جایی نمیتونم برم درسته بخاطرش خیلی حرف شنیدم از غریبه بگیر تا فامیل اما بازم شکرش ک هست

این ی درددل بود واسه اینکه ی کم از بار خستگیم کم شه خستگی ی مادری ک کودک بیش فعال داره و کسی درکش نمیکنه

الهی همه خانوما بچه دارشن وطعم مادرشونو بچشن

برام دعا کنید خدا صبر بهم بده بتونم مادر خوبی واسه علی کوچولوم باشه راه خیلی سختی پیش رومه😔😔😔😔😔😔

کاربرfarimahamسابقم رمزمو فراموش کردم نی نی یاراهم پاسخگو نیستن🥴🥴🥴🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم خدا کمکت کنه میدونم سخته ولی تو یه مادر نمونه ای 

مرسی ک برام انرژی مثبت میفرستی😍😍😍🌻🌻🌻🌻

مرسی ک برام انرژی مثبت میفرستی😍😍😍🌻🌻🌻🌻

خواهش میکنم امیدوارم گل پسرت بزرگ بشه وقدر زحمت هاتو بدونه اونوقته که خستگی ازتنت میره راستی هروقت خسته شدی به این فکرکن که این بچت بجز شماهیچ پناهی نداره عزیزم 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖💖💖

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

ببخشید سوالم بی ربطه چتدسالگی متوجه شدین بیش فعاله؟؟عالایمش چی بود؟ریتالین بهش میدین؟؟

ن خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی کنم

از ۳سالگی چون بچه هارو میزد و خیلی عصبی بود واینکه دیرم ب حرف افتاد بردم پیش مشاور تست گرف گفت بشدت بیش فعاله و بعد ارجاع داد ب روانپزشک کودک ایشونم قرص ریسپریدون رو تجویز کردن بهش دادیم بلافاصله بعدش تونست حرف بزنه واینکه علایم کمتر شد تا امسال ک میخواد بره پیش دبستانی ی سری چیزا رو بهش یاد میدم حس میکنم دیر یاد میگیره ولی هوشش عالیه چون اسم تمام ماشینا رنگ ها اعداد تا ده وحتی حروف و اعداد و کلمه های انگلیسی رو خودش یادگرفته بدون اینکه من یادش بدم ولی خب اینجور بچه ها تمرکز ندارن ک از هوششون بخوبی استفاده کنن

ن خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی کنم از ۳سالگی چون بچه هارو میزد و خیلی عصبی بود واینکه دیرم ب حرف ا ...

ایشالله که خدابهت صبربده عزیزم بعدکه بزرگ بشن بهترمیشن شمام بایدصبورباشین وباهاش کلی تمرین کنین ایشالله موفق باشه پسرتون همیشه 

ایشالله که خدابهت صبربده عزیزم بعدکه بزرگ بشن بهترمیشن شمام بایدصبورباشین وباهاش کلی تمرین کنین ایشا ...

مرسی از مهربونیو انرژی مثبتی ک برام فرستادید😍😍🙏🙏