2777
2789

نزدیک یک ماهه یه چیز تو گلوم گیر کرده بلع خیلی واسم مشکل شده و موقع بلعیدن درد شدیدی تو گوش سمت چپم وسمت چپ گلوم  حس میکنم یه پزشکی بهم گفت برو پیش تلگیر ولی اصلا به تلگیر اعتماد ندارم خیلی میترسم چون کلیپشو دیدم گوشت تنم ریخت کسی تجربه مراجعه به تلگیر داره؟ اصلا راهی به جز این هست؟

گر میسر نیست ما را کام او    عشق بازی میکنیم با نام او 

فامیل مام رفت پیش این تلگیرا بعد اینکه کلی دکتر رفت بعد تلگیر از گلوش استخون در اورد دیگه نمیدونم خوب شد یا نه

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اونجوری شده بودم 

بعددوسه روزخوب شدم به خانمی توفامیل گفت بیامن برات ردکنم ب دستش روغن زدردکرد

میگفت توگلوت یچی گیرکرده بودانگاربعداینکه ردکردتونستم نفس بکشم

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
منم اونجوری شده بودم  بعددوسه روزخوب شدم به خانمی توفامیل گفت بیامن برات ردکنم ب دستش روغن زدر ...

چطوری؟ درد نداشت؟

فامیل مام رفت پیش این تلگیرا بعد اینکه کلی دکتر رفت بعد تلگیر از گلوش استخون در اورد دیگه نمیدونم خو ...

من اصلا تلگیر سراغ ندارم چطور پیدا کرد؟

نه خیلی خیلی کم بوددردش یکمم آب دادخوردم گفت قورت بده تاراحت ترردش کنم  حتمابرو ۵۰گرفت

پیدا نمیکنم تلگیر 😔

سمت ماهاپره همه پیرزن ولی فوت نمیکنن ردمیکنن بادست گلوتوفشارمیدن ردمیشه کجاهستی؟تهرانی؟

نه عزیزم همدانم باید بگردم ببینم پیدامیشه ممنون از جوابت❤

من اصلا تلگیر سراغ ندارم چطور پیدا کرد؟

نمیدونم که باید از زن های قدیمی کوجتون یا پیرزن های فامیل بپرسی

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘