2777
2789
عنوان

بچه‌ها‌بیایین....

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 86 پست

ممنون از اینکه تگ کردین 🌹

من و همسرم کلا این موارد را قبول نداریم .دین من اسلام نیست .

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون تاپیک خوبی بود. فقط کاش برای شبهه یه تاپیک مجزا میزدی.شاید خیلیا حوصله طولانی خوندن نداشته باش ...

خب عزیزم این تاپیک رو واسه شبهه زدم دیگه

و تو پنهانی‌ترین‌دلتنگی منی...💔
خب عزیزم این تاپیک رو واسه شبهه زدم دیگه

برای هر شبهه یه تاپیک مجزا. نه همه شبهات با هم

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
مرسی عزیزم اما باهات موافق نیستم 

میدونم عزیزم خیلیا موافق نیستن

اما من سعی کردم چیزی رو که فهمیدم بگم

شاید مطالبی که گذاشتم کامل و جامع نباشه

اما شاید بتونه کمی شبهتونو پاسخ بده و یا اینکه واستون دغدغه بشه که برید دنبالش و در موردش از آدمای آگاه سوال کنید.

میدونم عزیزم خیلیا موافق نیستن اما من سعی کردم چیزی رو که فهمیدم بگم شاید مطالبی که گذاشتم کامل و ...

کلا من به این نتیجه رسیدم کسیکه بخواد و دنبالش باشه اونقدر مطلب تو نت هست و پرسش ها و شبهات اونقدر تکراریه که کافیه یه گوگل کنه. 

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
برای هر شبهه یه تاپیک مجزا. نه همه شبهات با هم

اها

خب عزیزم من قبلا با بچه‌ها توی تاپیکی بودم که بچه ها این شبهات رو مطرح کردن و چون من باهاشون موافق نبودم یه تاپیک زدم و همه رو تگ کردم که بگم خدا حقوق زن رو نادیده نگرفته

فقط براساس ویژگی هایی که در وجود زن هست

قوانین رو قرار داده و اگه از نظر شما قوانین بروزشده نیست  اشکال از قرآن نیس از قانونگذاره.

کلا من به این نتیجه رسیدم کسیکه بخواد و دنبالش باشه اونقدر مطلب تو نت هست و پرسش ها و شبهات اونقدر ت ...

اره درسته منم این مطالبو از گوگل نوشتم

اما خب بچه‌ها بازم واسشون شبهه وجود داشت

در مورد پاسخ ها 

درست میگی اگه کسی بخواد حقیقتو بدونه قطعا میره تحقیق میکنه اما مشکل اینه که خیلی از بچه‌ها 

نمیرن تحقیق کنن و فقط میگن توی ایران حقوق زن رو نادیده گرفتن.

اره درسته منم این مطالبو از گوگل نوشتم اما خب بچه‌ها بازم واسشون شبهه وجود داشت در مورد پاسخ ها&nb ...

مده این حرفا. بخاطر جا انداختنش اتاق فکر دارن پول خرج کردن از کانال و صفحه اینستا بگیر تا شبکه رادیویی و تلویزیونی تاسیس کردن.بازم ممنون از تگ کردن و تاپیکت🌹

مده این حرفا. بخاطر جا انداختنش اتاق فکر دارن پول خرج کردن از کانال و صفحه اینستا بگیر تا شبکه رادیو ...

خواهش میکنم گلم 

خب درسته حرفتون  یکی از چیزهایی که از خارج روش خیلی کار میشه واسه تفرقه بین مردم و اسلام همینه 

اما شاید بعضی از دوستان اطلاع کافی نداشته باشن

و با حرفای دیگران دچار شبهه بشن

و این پاسخ ها بتونه تا حدودی بهشون کمک کنه

@matilda2    

عزیزجان فرمایشات شما صحیح ولی الان ما تو قرن ۲۱ هستیم و قطعا زن های زیادی هستن ک در دنیا در پصدر کارهای مهم علمی و سیاسی قرار گرفتن و تواناییاشون رو نشون دادن دیگ اون شکاف عمیق ۱۴۰۰ سال پیش بین زن و مرد از بین رفته پس بهتره دی و قوانین دینی هم به روز تفسیر بشن تا نیاز جامعه امرزی رو براورده کنن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...