2777
2789
عنوان

بچه‌ها‌بیایین....

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 86 پست
عزیزجان فرمایشات شما صحیح ولی الان ما تو قرن ۲۱ هستیم و قطعا زن های زیادی هستن ک در دنیا در پصدر کار ...

درسته اما اگه قرن ها بگذره باز هم زن وظیفه‌ای در تأمین معاش نداره و تامین معاش به عهده‌ی مرد هست . و بر اساس همین وظیفه تامین معاش 

هست که دیه و ارث مرد دوبرابره.

هرچنذ که شنیدم دیه برابر شده.

و تو پنهانی‌ترین‌دلتنگی منی...💔
@sarire    

میسی گلم🌹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@خب_۲۱    

ممنون ک تگ کردین

با همشون مخالفم ولی چن تاشونو مثال میزنم ک بدونین این قانونا دیگه ب درد الان نمیخوره

خب در مورد دیه وقتی مادر خانواده فوت میکنه اگه خانه دار باشه کار نظافت آشپزی نگهداری از بچه(بچه شامل خیلی چیزا مثل رفتو آمد بچه میشه ک نمیخوام وارد جزئیات شم)نیازهای جنسی و خیلی از کارای دیگه ب عهده خانوم خونست وقتی این خانوم فوت میکنه جدا از بحث روحی و نیازها اگه مرد بخواد برای این کارها خدمتکار پرستار و... بگیره چیزی براش نمیمونه حالا شاید تو ذهنتون بگین چ کاریه بره زن بگیره!خب اون خانومی ک شوهرش میمیره میتونه بره ازدواج کنه این چ منطقیه؟

در مورد دیه جنین (جنین دختر ۲۴۰ جنین پسر ۴۸۰ و جنینی ک جنسیتش مشخص نیست ۳۶۰ هست)رفتم خوندم نوشته بود ک اون جنین پسر شاید در اینده همون نقشو برای خانوادش ایفا کنه.شاید اون جنین مرد ناقص بود یا ازدواج نکرد و ب جاش اون دختر شاغل شد و سرپرست ی خانواده شد و خیلی احتمالات دیگه ک اسلام در نظر نگرفته جدا از این واقعا بی احترامی ب ارزش زنه ک جنینی ک معلوم نیست دختره یا پسر ارزشش از جنین دختر بیشتره!

حالا در مورد عقل. خانومای الان قطعا با خانومای ۱۰۰۰ سال پیش فرق دارن و عاقل تر شدنو معذرت میخوام دیگه احمق نیستن ک بخوان سر بچه بازی طلاق بگیرن ما ک نگفتیم حق طلاقو ۱۰۰ درصد بدن ب خانوما میتونست ۵۰ ۵۰ باشه 

در مورد حضانت مطمئن باشین اگه خدا ب فکر ازدواج خانوما بود چند بار ازدواج کردن اقایون رو عادی نمیکرد ک خانوما بخوان ب خاطر ی بچه موقعیتای ازواجشون بپره اینا همش توجیه هست 

خب حالا میگیم حضانتو حق طلاق بخاطر خانوماست حق تحصیلو اشتغالو مسکن و ... رو چی میگین؟حتما میگین خانوما احساسین خدایی نکرده میرن درس میخونن؟ن جانم اینا مارو با برده اشتباه گرفتن

در مورد ارث خدا خودش اومده گفته مردا باید خرجو بدن ب واسطه همین ی قانون ۱۰۰۰ تا حق ب مردا داده مثل اینه ک پدر شما برادرتونو مجبور کنه خرج خونه رو بده شما دوست دارین خرج رو در بیارین ولی نزاره بعد هی بکوبه تو سرتون ک داری میخوریو میخوابی بشین سر جات نرو بیرون درس نخون بهت ارث نصف میرسه و هزار تا چیزه دیگه ولی برادر شما ب خاطر اینکه خرجیه خونه رو میده درس بخونه کار کنه موفق شه و ...

میبینین ک همش توجیه هست؟این قانونا ی تاریخ مصرفی داشت گذشت شما میدونین ک برق ی زمانی حرام بوده؟ولی ب مرور زمان دیدن ک واسه زندگی لازمه و دیگه دوره چراغ دستی گذشته و حلالش کردن قانونایی ک شما میگین هم همینطوریه ی تاریخی داشته گذشته تموم شده رفته چرا از اینکه بهتون ظلم میشه خوشتون میاد؟همه اینا باید اصلاح شه!منو شما باید یاد بگیریم قبل ازدواج حقامونو بگیریم ارثمونو اندازه پسر بگیریم برای دیه پیگیر شیم و ثابت کنیم ارزش خانوم بالاتر از این حرفاست

خیلی چیزاهای دیگه هست ک اگه بخوام تایپ کنم هم طولانی میشه هم وقت گیر اگه تا اینجا قانع نشدین پس بهتره دیگه حرفی نزنیم تا بی احترامی نشه

ممنون ک تگ کردین با همشون مخالفم ولی چن تاشونو مثال میزنم ک بدونین این قانونا دیگه ب درد الان نمیخو ...

عزیزم من  فقط میدونم خداوند عادل هست 

و هرچیزی گفته حقه اگه قوانین الان کشور به روز رسانی نشده تقصیر خدا نیس تقصیر قانون گذاره

مثلا همین قانون دیه من جایی خوندم که دیه زن و مرد  چندسالیست یکسان شده .

یا مثلا در مورد اینکه مردا میتونن چهار زن عقد کنن

ماله دوران پیامبر بود که اعراب جاهل به دلیل اینکه تعداد دخترانشون نسبت به پسرانشون یک به چهار بود دخترا رو زنده به گور میکردن چون تعداد پسراشون کم بود و همه دخترا نمیتونستند ازدواج کنند  وقتی پیامبر مبعوث شد تنها راهی که وجود داشت برای جلوگیری از کشتن دختران همین بود که مردان چهار زن بگیرن.

اگه سوره نسا رو بخونید متوجه میشین خدا به مردا اجازه مطلق برای ازدواج با چهار زن رو نداده

و فرموده میتونید چهار زن بگیرید که ماله دوران جاهلیت و براساس شرایط اون زمان بوده

و ادامه ایه گفته اما اینکارو نکنید چون نمیتوانید بین زنانتون عدالت برقرار کنید.

قرآن دارای قوانین کلی هست که وظیفه قانونگذار و فقهای دینه که برحسب شرایط این قوانین رو تغییر بدن یا اصلاح کنن.

واستون مثالی بزنم مثلا توی قرآن ایه‌ای هست که به مردان اجازه زدن همسرشونو داده

اصحاب پیامبر در این مورد از ایشون سوال میکنند

پیامبر میگه منظور خدا این است که اگر زن خطایی 

کرد یا زنتون بد بود و .....

اول باهاش حرف بزنید بعد جای خوابتونو جدا کنید و....‌ و اگر در اخر اصلاح نشد میتونید او را بزنید 

اما طوری باید بزنید که بدنش کبود نشه و جای کتک روی بدنش نباشه مثلا با چوب مسواک.

درحالی که خیلی از دوستان از این ایه سواستفاده کردند و گفتند خدا اجازه زدن زن رو صادر کرده

ما نمیتونیم صرفا با خوندن ایات قرآن معنای واقعی سخن خدا رو بفهمیم پس باید از سخنان اهل بیت و فقهای دین کمک بگیریم و اگر واقعا قصدمون یادگیری و رفع ابهاماته ذهنیست باید بریم دنبال پیدا کردن جواب 

چون خدا گفته اسلام کاملترین دین هست

و غیرممکنه یک دین کامل حقوق زنان رو نادیده بگیره ضمن اینکه هشتاد درصد کسانی که مسلمان میشن زنان هستند اگر اسلام حقوق زنان رو نادیده میگرفت ایا زنانی که آزادانه در غرب زندگی میکردند مسلمان میشدند؟

همه‌ی کسانی که مسلمان میشن علم دینیشون از ما بیشتره چون با تحقیق مسلمان میشن

اما ما از بدو تولد مسلمان بدنیا میاییم و تحقیقی در این مورد نمیکنیم.

من وقتی اومدم نی‌نی سایت تازه متوجه شدم دنیا چه خبره و علم دینی من صفره

خیلی دوس داشتم تحقیق کاملی بکنم اما فعلا تا سه ماه آینده فرصت اینکارو ندارم

اما قطعا منم میرم دنبالش تا بتونم اسلام رو که به عنوان دینی کامل بهمون معرفی کردند رو بشناسم

و ابهاماتی که به واسطه شما عزیزان واسم پیش اومد رو حل کنم

شاید باورتون نشه اما تو نی‌نی سایت بود که فهمید جنین هم دیه داره و دیه جنین پسر بیشتره.

انشاءالله خدا بهممون توفیق یادگیری علم رو بده

و ابهامات هممون حل بشه.

من خیلی دوس داشتم به شکل کاملتر این شبهات رو پاسخ بدم اما فرصت تحقیق بیشتر نداشتم

و چون قول داده بودم چیزی رو که فهمیدم به اشتراک گذاشتم .

ببخشید خیلی طولانی  شد😘

عزیزم من  فقط میدونم خداوند عادل هست  و هرچیزی گفته حقه اگه قوانین الان کشور به روز رسانی ...

بحث ما بروز شدن قوانین نیست شما از قوانین اسلام دفاع کردین و من گفتم ک درست نیس درسته ک تقصیر قانون گذاره ولی بحث ما ی چیز دیگست

اها افرین دقیقا این جمله رو گفتم ک اینو بگید این قوانین برای زمان جاهلیت بوده ن الان پس چ دلیلی داره ک دفاع میکنیدو دنبال اصلاح شدنش نیستین؟چرا وقتی حرف از گرفتن حق میشه خانومای بی منطقی مثل پرتقال ۷۷ میاد هم جنسای خودشو میکوبه؟

در مورد زدن زن من ب شخصه ترجیح میدم سوره نسا رو نخونم فقط بخاطر همون یدونه ایه بحث زدن نیس بحث کم ارزش کردنه زنه دوباره مثال میزنم مثله اینه ک پدرتون ب خواهر یا برادرتون بگه حق داری ب خواهرت فحش بدی ولی فحش ناموسی نباشه ک ب غیرتش بر نخوره در صورتی ک ب شما این حقو نده یا حرفی در موردش نزنه با فحش چیزی از شما کم نمیشه ولی اینکه ارزش شمارو کم دونسته و شما رو جلوی خانواده کوچیک کرده برای شما سخته...

در مورد اون ادمایی ک تغییر دین میدن تحقیقی نکردم و علتشو نمیدونم پس بهتره در موردش حرفی نزنم

من دنبال جوابام رفتم تحقیق کردم پرسیدم بحث کردم و دقیقا عین حرفای شمارو خوندم و دیدم و وقتی ک فکر کردم دیدم همش توجیه بیخوده از هر لحاظ ک نگاه میکنی باید اصلاح شن و ما باید خودمون دست ب کار شیم ب جای بحث کردن با امثال پرتقال ک قصدشون دیده شدن و مطرح شدنه ن چیز دیگه دنبال مستقل شدن و گرفتن حقامون باشیم شماعم اگه دنبال حقیقت هستین بهتره تعصب نداشته باشین و منطقی فکر کنین من با تموم وجود قبول دارم ک خدا حکیمو عادله ولی این حرفایی ک خدا زده ماله ۱۴۰۰ سال پیشه و بهتره ک اپدیت شه 

امیدوارم موفق باشین بانو و ب حقیقت برسینو بقیه رو راهنمایی کنید اگه بی ادبی کردم ببخشید موفق باشین❤

بحث ما بروز شدن قوانین نیست شما از قوانین اسلام دفاع کردین و من گفتم ک درست نیس درسته ک تقصیر قانون ...

تعصب ندارم گلم

و ممنون که وقت گذاشتی و نظرتو دادی

به هرحال هرکس یه عقیده و نظر داره.

موفق باشی عزیزم.

برای مردان بهشت حوری و قلمان هست    برای زنان چی؟.       همه چی در دنیای پس ...

توی بهشت زنان مومن از حوری های بهشتی هم زیباتر خواهند بود

و زنان مومن هم با مردان مومن هستند

خدا اینقدر زنان رو دوست داره 

که بهشت رو زیر پای مادر قرار داده

هیچوقت نگفته بهشت زیرپای پدر

چون ثواب و پاداشی که مادر داره پدر نداره

بله.  حدسم درست بود. به  ستاره سازان سلام  برسونید.                  شما  مثل زن داییم هستید    اون حوزه درس خونده   یعنی اخوند زن.      شما. هم  توصیه  میکنم برید چون  خیلی علاقه دارید.  اینجوری فی البداعه توضیح و تفسیر میکنید سوال دیگران رو             ولی تفسیر به رای نکن    مثال : اسلام و تشیع  واضح برتری مرد بر زن را  عملا نشون داده.  و  حتی مثال میزنند که زن  یک دنده اش کمه که البته منظور یکی از دنده های ازاد هست  و  حضرت علی هم گفته که زن ناقص العقل  هست.   که البته من قبول ندارم.     شما با سفسطه نمیتونی با عرض معذرت هم خر  رو بخوای هم  خرما.   زن و مرد در دیدگاه اسلام برابر نیستند  و  زن  ملزم  به اطاعت تقریبا کامل از مرد هست. نمیتونه خارج بره. کار کنه دانشگاه بره      کلا  متاسفانه  باید مردش. راضی باشه.      خوب اگه به این میگید برابری  متاسفم  که واقع بین نیستید

بله.  حدسم درست بود. به  ستاره سازان سلام  برسونید.           ...

ستاره سازان ؟؟؟؟

بنظرم کسی که درس حوزه میخونه 

مردم اون رو به دید یک انسانی نگاه میکنن که باید از هر گناهی پاک باشه و خطایی نکنه

اما من پر از خطا هستم و توی وجود خودم نمیبینم که بتونم  تحصیلات حوزه رو داشته باشم.

بعدم من هنوزم معتقدم خداوند حقوق زنان رو پایمال نکرده چون اینقدر بزرگ هست که  اینکارو نمیکنه 

اگه حقوقی از زنان کشورم پایمال شده به دلیل کوته فکری و خودخواهی و هوسبازی بعضی از مردهاست که بجای  درک وشعور فقط دم از روشنفکری کاذبی میزنن که خودشون ساختن 

بله درسته   خداوند کاری نکرده  بنده خدا کرده  این کارها و کارهای دیگه رو. تقریبا حداکثر قریب به یقین بهشت و جهنمی قبول ندارند. وگرنه کی برای سی چهل سال زندگی مفید پراز ریسک اینهمه دروغ و دغل و طمع خیانت جنایت جنگ های جهانی اول و دوم و جنگهای فراوان در دنیای کنونی   وجود داشت    اگر مردم اعتقاد داشتند این چند سال عمر کوتاه رو سخت نه. مثل یه فرد میانه رو و مقید به اخلاقیات زندگی میکردند  و حتی از فرصتها استفاده میکردند و مثلا شهید میشدند و از دنیای فانی به جاودانگی کوچ میکردند.    ولی مردم. میگن نقد رو بگیر  و  نسیه رو ولش    که اگر این نیست این چه نکبتی هست  که دنیا رو برداشته      ترس از مرگ رو باید وقتش دید طرف عذر میخام خودش رو خراب میکنه درحالی که این مسلمان پر افاده  با جای مهر وسط سرش داری میری بهشت     بگو فزت برب الکعبه.       میدونی چی میگه بجاش.     میگه  هر چی بخای بهت میدم  همه پولام  و هر چی که دارم فففقط  از جانم  بببببگذر.      

بحث ما بروز شدن قوانین نیست شما از قوانین اسلام دفاع کردین و من گفتم ک درست نیس درسته ک تقصیر قانون ...

سلام خانم من هم راجب این آیه ها خیلی دچار سوال شده بودم به خصوص آیه ۳۴ نساء که با دنیای امروز کاملا در تناقضه و در آخر به این نتیجه رسیدم که این آیه مال زمان پیامبره ولی از کارشناسان دینی که راجب این آیه پرسیدم اصلا قانع نشدم و جالب اینجاست که میگن قرآن برای همه زمان هاست!! و میگن تو قران یه هست که میگه قران برای تمام زمان ها است