تصحیح شده ،سلام وقت بخیر، خواهش میکنم پیام من رو بخوانید و به من کمک کنید، من تقریبا دو سال پیش( قبل کرونا) با آقایی آشنا شدم(جایی از من شماره ام رو خواستن) و چند روز تلفنی صحبت کردیم بعد یک شب حضوری با هم صحبت کردیم،که بعدش رابطمون تموم شد، ایشون با وجود اینکه شبیه معیار های من نبود اما من ازشون خوشم می اومد، و به نظر می اومد ایشون هم از من بدشون نمیاد، ولی خوب به دلایلی این رابطه کوتاه تمام شد، و من هیچوقت ایشون رو دیگه ندیدم،(محل کار وزندگی ایشون شهر دیگریست)، و سعی کردم فراموش کنم، اما بعد از اون ماجرا من مرتب خواب ایشون رو میبینم،خواب ها ناراحت کننده و ترسناک نیستند، وهمه شادی بخش هستندو انگار تیکه هایی از یک زندگی هستند،که هر دو حضور داریم،و من بعضی وقت ها هر شب پشت سر هم خواب میبینم یا چند روز یک بار، و این اتفاق برایم عذاب آور شده، بعد از بیداری همش ذهنم درگیره و هزار سوال و ابهام،من خواستگاران زیادی داشتم و دارم(که سالهاست خاطرخواه من هستن اما من حتی یکبار هم خوابشون رو ندیدم)، و آدمهای زیادی رو دیدم در زندگیم مرتب،اما معمولا خواب آدمها رو نمیبینم،چه برسه به این همه و به این شکل،(و از طرفی میدانم این خوابها به خاطر فکر کردن من به ایشون نیست، چون من بهشون فکر نمیکنم،و حتی شماره ایشون رو پارسال پاک کردم)و این را هم بگویم که من معمولا خواب صادقه میبینم،
اما الان دو ساله که این خوابا رو میبینم مرتب و واقعا مستأصل شده ام، و از نظر روحی خیلی داغون شدم، خواهش میکنم بگویید دلیل این خوابها چیست؟ و راه درمان؟چرا من باید یه نفرو که یه بار دیدم، هر روز تو خوابام و جزیی از زندگیم باشه؟ وقتی در حقیقت نیست..من به جایی رسیدم که از ناراحتی زیاد و فکر زیاد موهام تو این مدت سفید شده و پر از ترس؛ از به خواب رفتن، و بیداری بعدش، قلبم چشمام درد میکنه،خیلی وزن کم کردم، نمیتونم غذابخورم تو گلوم بغضه.نمیتونم حتی خواستگار قبول کنم
(لطفا نگید به خاطر فکر کردن من به اون آقا یا برعکسه، یا شکست عاطفی،یا آشفتگیه ذهنیه،، چون میدونم از اینا نیست،)ممنون میشم جواب منطقی یا علمی، یا بر اساس تجربیات و شنیده های معتبر یا قدیمی جواب بدید ،من در جستجوی این مشکلم با این جا آشنا شدم