2777
2789

سلام وقت بخیر،  خواهش میکنم پیام من رو بخوانید و به من کمک کنید، من تقریبا دو سال پیش( قبل کرونا) با آقایی آشنا شدم(جایی از من شماره ام رو خواستن) و چند روز تلفنی صحبت کردم بعد یک شب حضوری با هم صحبت کردیم، ایشون با وجود اینکه شبیه معیار های من نبود من ازشون خوشم می اومد، و به نظر می اومد ایشون هم از من بدشون نمیاد، ولی خوب به دلایلی این رابطه کوتاه تمام شد، و من هیچوقت ایشون رو دیگه ندیدم،(محل کار وزندگی ایشون شهر دیگریست)، و سعی کردم فراموش کنم، اما بعد از اون ماجرا من مرتب خواب ایشون رو میبینم،خواب ها ناراحت کننده و ترسناک نیستند، وهمه شادی بخش هستندو انگار تیکه هایی از یک زندگی هستند،که هر دو حضور داریم،و من بعضی وقت ها هر شب پشت سر هم خواب میبینم یا چند روز یک بار، و این اتفاق برایم عذاب آور شده، بعد از بیداری همش ذهنم درگیره،من خواستگاران زیادی داشتم و دارم، و آدمهای زیادی رو دیدم در زندگیم،اما معمولا خواب آدمها رو نمیبینم،چه برسه به این همه،(و از طرفی میدانم این خوابها به خاطر فکر کردن من به ایشون نیست، چون من بهشون فکر نمیکنم،و حتی شماره ایشون رو پارسال پاک کردم)و این را هم بگویم که من معمولا خواب صادقه میبینم،

اما الان دو ساله این خوابا رو میبینم مرتب و واقعا من مستأصل شده ام، و از نظر روحی خیلی داغون، خواهش میکنم بگویید دلیل این خوابها چیست؟ و راه درمان؟

(لطفا نگید به خاطر فکر کردن من ، یا اون آقا، یا شکست عاطفی،یا آشفتگیه ذهنیه،، چون میدونم از اینا نیست،)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو ضمیر ناخوداگاهت رفته چون دوسش داشتی بخوای نخوای ذهنت درگیرشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

ببین این مدلی و گفتی من چندین بار درگیرش شدم ک چند سال هرکدوم طول کشیده 

دوتاشو ک خواب دوتا از دوستام و میدیدم ک هرشب خواب میدیدم و فردا شب تو خواب براش تعریف میکردم ک خوابتو دیدم و باز تکرار و تکرار 

دوتا آدم مختلف 

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1

تصحیح شده ،سلام وقت بخیر، خواهش میکنم پیام من رو بخوانید و به من کمک کنید، من تقریبا دو سال پیش( قبل کرونا) با آقایی آشنا شدم(جایی از من شماره ام رو خواستن) و چند روز تلفنی صحبت کردیم بعد یک شب حضوری با هم صحبت کردیم،که بعدش رابطمون تموم شد، ایشون با وجود اینکه شبیه معیار های من نبود اما من ازشون خوشم می اومد، و به نظر می اومد ایشون هم از من بدشون نمیاد، ولی خوب به دلایلی این رابطه کوتاه تمام شد، و من هیچوقت ایشون رو دیگه ندیدم،(محل کار وزندگی ایشون شهر دیگریست)، و سعی کردم فراموش کنم، اما بعد از اون ماجرا من مرتب خواب ایشون رو میبینم،خواب ها ناراحت کننده و ترسناک نیستند، وهمه شادی بخش هستندو انگار تیکه هایی از یک زندگی هستند،که هر دو حضور داریم،و من بعضی وقت ها هر شب پشت سر هم خواب میبینم یا چند روز یک بار، و این اتفاق برایم عذاب آور شده، بعد از بیداری همش ذهنم درگیره و هزار سوال و ابهام،من خواستگاران زیادی داشتم و دارم(که سالهاست خاطرخواه من هستن اما من حتی یکبار هم خوابشون رو ندیدم)، و آدمهای زیادی رو دیدم در زندگیم مرتب،اما معمولا خواب آدمها رو نمیبینم،چه برسه به این همه و به این شکل،(و از طرفی میدانم این خوابها به خاطر فکر کردن من به ایشون نیست، چون من بهشون فکر نمیکنم،و حتی شماره ایشون رو پارسال پاک کردم)و این را هم بگویم که من معمولا خواب صادقه میبینم،

اما الان دو ساله که این خوابا رو میبینم مرتب و واقعا مستأصل شده ام، و از نظر روحی خیلی داغون شدم، خواهش میکنم بگویید دلیل این خوابها چیست؟ و راه درمان؟چرا من باید یه نفرو که یه بار دیدم، هر روز تو خوابام و جزیی از زندگیم باشه؟ وقتی در حقیقت نیست..من به جایی رسیدم که از ناراحتی زیاد و فکر زیاد موهام تو این مدت سفید شده و پر از ترس؛ از به خواب رفتن، و بیداری بعدش، قلبم چشمام درد میکنه،خیلی وزن کم کردم، نمیتونم غذابخورم تو گلوم بغضه.نمیتونم حتی خواستگار قبول کنم

(لطفا نگید به خاطر فکر کردن من به اون آقا یا برعکسه، یا شکست عاطفی،یا آشفتگیه ذهنیه،، چون میدونم از اینا نیست،)ممنون میشم جواب منطقی یا علمی، یا بر اساس تجربیات و شنیده های معتبر یا قدیمی جواب بدید ،من در جستجوی این مشکلم با این جا آشنا شدم

منو ببخشید از شانس منه، تا تاپیک گذاشتم آنتن گوشیم و وای فام قطع شد و گوشیم هنگ کرد، دوستان من تازه با اینجا آشنا شدم مشکلم رو کامل گفتم،تا به جواب درست برسم،لطفا کمک کنید پر بازدی شه شاید کسی بتونه کمک کنه،خیلی مشکلات خانوادی که قرار میدن تو سایتا تقریبا تکراریه و جواب واضحی داره و همه جا میشه کمک گرفت، اما من چند سایت و از چند نفر پرسیدم جواب درستی ندادند یا کلا گفتن مشکلت حاده نمیتونیم کمکت کنیم، لطفا ترحم و دلسوزی نکنید، اگه چیزی نمیدونید، چیزی نگید،چون واقعا توشرایط خوبی نیستم، ممنون میشم از بزرگان و با تجربه ها بپرسید شاید اونا چیزی بدونن، اما لطفا همینطور چیزی نگید، من تو این دوسال اینقدر از نظر روحی ضربه دیدم که خودمو تو آینه نمیشناسم، نمیتونم با خودم روبرو شم،دیگه حتی نمیتونم اصلا آرایش کنم،انگار با زنجیر بستنم،ترس شدید دچار شدم،تمام رفتارام و حرف زدنام عوض شده و خیلی عجیب

ذهن ناخوداگاهت هنوز درگیرشه

فکر نکنم چون من فقط یک بار با ایشون دیدار داشتم، ولی من خیلی از گذشته تا الان خواستگار داشتم یا افراد زیادی رو مرتب دیدم و و خواطر خواه های چند ساله و غیره و اصلا خوابشون رو یک بار هم ندیدم، و کلا خواب آدما رو یا ننیبینم یا اگه ببینمواضح نیستن و کمی مشخصه خوابن،یا عجیبن، اما خواب ایشون رو کامل و واضح و مرتب میبینم

ببین این مدلی و گفتی من چندین بار درگیرش شدم ک چند سال هرکدوم طول کشیده  دوتاشو ک خواب دوتا از ...

خوب شما سابقشو دارید، اما من میگم با وجود داشتن خواطرخواه های چند ساله، کلی خواستگار، کلا این همه افراد زندگیم و دور و ورن،یه بارم خواب خواستگارامو ندیدم، کلا خواب آدما رو نمیبینم، یا اگه ببینم تقریبا واضح نیستن، یا مشخصه که خوابه، و عجیبه، اما ایشون رو من فقط یک بار باهاشون دیدار داشتم همین، خوب شما راه درمان سراغ دارید؟

شاید اگه همو ببینین به هم علاقه مند بشین و ی اتفاقی چیزی بیوفته ازدواج کنین و یا هنوز اون فراموشت نک ...

اون کلا یه شهر دیگست، اگه فراموش نکرده بود که یه تماسی چیزی میگرفت، اما ما فقط یکبار با هم دیدار داشتیم، و من دوست ندارم دیگه این خوابا رو ببینم