2777
2789

۵ ساله عروسی کردم تو این ۵ سال هر موقه با شوهرم دعوام شد پدرو مادرم گفتن مقصر تویی حتی بابام به شوهرم گفت بزنش 

از اون موقع شوهرم همش کتکم میزد منم میرفتم خونه بابام ولی اونا میگفتن باید زندگی کنی و یه کاری میکردن برگردم چند بار شوهرم از خونه بیرونم کرد جون میدونستم خانوادم حمایتم نمیکنن میگفتم من نمیرم خونه بابام

الان دیگه پدرو مادرم از قبل بیشتر بهم سرد شدن و من ۱۰ روز یه بار میرم خونشون ولی همونم خوشحال نمیشن از دیدنم بابام میگه دو ساعت بیا و برو اینجا نمون 

خدا کنه شوهرم دیگه برام پناه باشه چون کسیو ندارم

واقعا بعضی باباها رحم و دل ندارن

کاربر اقام اهای ملتهر دقیقه به اندازه یک ساعت می گذردهر ساعت به اندازه یک روزهر روز به اندازه ابداما من به اندازه ابد و یک روز برای تو منتظر خواهم ماند😔😪😔مجازی ثابت کرد، میشه کسیو ندید ولی دلتنگش شُد😔🙋‍♂️خدایا شکرت بابت همه چی ک بزرگترین نعمت رو بهم دادی همینک تنم سالمه خدایا شکرت...تا فهمید خریدار واقعی ام گرون شدکسی که واسه بقیه مفت نمی ارزید 💔💔💔:)جدیدا جواب خوبی بدیهنه فورا ولی حتما :)اگ میخوای آرامش رو از خـودت بگیری دلبســته آدمـای بی لیاقت شـو!!!‏از هيچ كس هيچ چيزی بعيد نيست، حتی همونی كه الان از ذهنت گذشت :)‌برای هرکی هم سفره ی دلمونو باز کردیمهم خودش خورد هم واسه بعضیا برد :

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خدا پناهت باشه 

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

یه بار که خوش حال بودین پیش هم بودین یهو فاز گریه ناراحتی بردار ببین اصن براش مهمی ؟

اگر گفت چیشده چرا اینا ولی نباید با جدیت بگه باید لحن صداش اروم باشه 

ترجیها بغلت کنه 

این غضیه که خانوادم تردم کردن بهم اهمیت نمیدن رو بکش وسط 

البته نمیدونم شخصیتش چجوریه

واقعا ده روز یه بار زوده ؟ من ک قبلا هفته ای دو سه روز میرفتم

خجالت نمیکشی 

چه خبره

پس برا چی شوهر کردی

اونجا چه خبره دم به دقیقه اونجای

ارامش رو از زندگی خودت و خانواده رو میگیری

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

خجالت نمیکشی چه خبرهپس برا چی شوهر کردیاونجا چه خبره دم به دقیقه اونجایارامش رو از زندگی خودت و خانو ...

تو هم انگار زخم خوردی از خانوادت ک اینطوری میگی و اونا هم طردت کردن 

اما ب شوهرت نشون نده و نگو بی پناهی مردا جو برمیداره اینجور مواقع

اره همش بابام جلو شوهرم منو زایه میکرد تو عقد ک بودیم با شوهرم دعوام شد مامانم کتکم زد به شوهرم زنگ زد گفت بیا اینو ببر کف پاتو لیس میزنه

اره همش بابام جلو شوهرم منو زایه میکرد تو عقد ک بودیم با شوهرم دعوام شد مامانم کتکم زد به شوهرم زنگ ...

چقدر بد ادم حس کنه پناهی برای تکیه کردن هم نداره

امیدوارم شوهرت حداقل بتونه تکیه گاهت بشه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

تو هم انگار زخم خوردی از خانوادت ک اینطوری میگی و اونا هم طردت کردن

نه والا 

ولی هر چیزی یه اندازه داره مسلمون 

شوهرت باید بیاد تو رو تو خونه ببینه به قول مامانم دم دستگاه خونش گرم باشه

خانواده ات هم نیاز به ارامش دارن نه این که تو دم به دقیقه سلام من اومدم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹