2777
2789
عنوان

چه کسی حالت خراب میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 45 پست

مادر بزرگم 😐

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه راهکارهایی؟ 

اینکه خودم رو به یه کاری مشغول میکنم که کمتر ببینمشون

اگه خیلی ناراحت شدم مودبانه و بدون شکستن احترام به روشون میارم

وقتی میبینم بحث سمتی میره که قراره ناراحت شم جمع رو ترک میکنم و خودم رو مشغول یه کار دیگه میکنم

جمع های دیگه رو جایگزین کسایی میکنم که ناراحتم‌ میکنن

من متاهلم هیچکس از خانواده شوهرم اذیتم نمیکنه خودم یه عمه دارم عمه که جادوگر ابلیس بلای جون خیلی اذیتمون کرده هرشب که میخام بخوابم فک میکنم برم چجوری بکشمش به بیشتر عذاب ببینه. 

من متاهلم هیچکس از خانواده شوهرم اذیتم نمیکنه خودم یه عمه دارم عمه که جادوگر ابلیس بلای جون خیلی اذی ...

واقعا میبینی یکی .یکی میکشه میگن چطور دلش امد لحظه عصبانیت وخشم و نفرت اون لحظه متوجه نمیشی انشالله خدا نابودش کنه

گر چه با فن وکالت اشنا هستم ولی🎓عاقبت ان دست هایت را تصرف میکنم

یک تفنگ بدن دستم ادم هایی که نیازند برن داخل سطل اشغال یکسره میفرستمشون ..بنگ بنگ

واقعا میبینی یکی .یکی میکشه میگن چطور دلش امد لحظه عصبانیت وخشم و نفرت اون لحظه متوجه نمیشی انشالله ...

عزیزم یه لحظه نیس من الان 24سالمه از موقعی که یادم میاد داره اذیت میکنه تمامی داره اذیتاش هر روز یجور میکنه یه بار میره شکایت یه روز تو محل میاد آبرومون میره کلا مشکل داره اینقدر ازش متنفرم که میتونم با دستام پاره پارش کنم 

عزیزم یه لحظه نیس من الان 24سالمه از موقعی که یادم میاد داره اذیت میکنه تمامی داره اذیتاش هر روز یجو ...

خدا این ادم ها لعنت کنه خودت اروم کن میدونم سخته ولی اطرافیانمون ادم های زبون نفهم هستند چه کنیم