2777
2789

شعور داشته باشه خدا ترس باشه مهربون باشه منطقی باشه زیادی تعصبی و خشک نباشه بد بین نباشه به پدر و مادرش احترام بزاره ولی استقلال داشته باشه تووخانوادش مورد احترام باشه و حرفش و بخونن بی ادب و مغرور نباشه زن دوستم باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی پسرا خانوادشون براشون خونه و ماشین میخرن اینا هم جز وابسته ها میشن درسته؟

بستگی به سن و سالشون هم داره،مثلا اگه طرف ۴۰ سالش باشه بعد خونه و ماشین از خودش نداشته باشه،خب یعنی وابستس دیگه 

ولی اگه سنش کم باشه به نظرم موردی نداره 

بعد نگاه کن ببین چه قدر اهل تلاش کردن،چند ساعت در روز رو کار میکنه،اگه مثلا کارش کارمندیه بعد تا ۳ ظهر کار میکنه،خب کلی وقت آزاد داره و می‌تونه دنبال کار دوم باشه.

تو صحبتاش دقت کن ببین چه قدر از خانوادش میگه،مثلا همش میگه مامانم میگه عروسم باید چادری باشه،ابجیم میگه زنت باید تپل باشه،اینا نشون میده که از لحاظ فکری هنوز وابستس 

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

یک چیزی بگم . تقریبا انرژیت هر طور باشه مشابه اونو دریافت میکنی . منظورم از انرژی لزوما خوب یا بد بودن نیست .اگر واقعا از درون آدم شاد خوشحال و با ایمان خیرخواه باشی بهترینها را خدا سر راهت قرار میده . فردی غمگین ناراحت استرس ترس حسادت خشم زیاد داشته باشی برعکس ممکنه

یک چیزی بگم . تقریبا انرژیت هر طور باشه مشابه اونو دریافت میکنی . منظورم از انرژی لزوما خوب یا بد بو ...

ایشالله که همینطور باشه😀با آدمی مثل خودم باشم☺

تا اینجاشم خدا هوامو داشته بعضی جاها واقعا حسش کردم