2777
2789
عنوان

فولیکولم خیییلی بزرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 20 پست
لتروزول مصرف کردم شد خار مادر فولیکولا😅😅😅

لعنت بر لتروزول لعنت بر نازایی لعنت بر هزینه های نازایی دلم پره بازم بگم 

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرمالش چنده واسه بارداری؟

تو خیلی منابع نوشته متوسط (این کلمه رو خیلیا دقت نمیکنن) سایز فولیکول غالب ۱۸تا۲۴ و تو پرانتز رنج کلی اش ۱۸تا۳۶زده 

برای همین خیلیا فکر میکنن بالای ۲۴صد در صد کیست ک این فکر اشتباه. البته اگه آزاد نشه کیست میشه حالا شاید تو هر سایزی ولی سایزهای بالا ریسک کیست شدنشون بالاتره  ولی  دلیل بر این نیس هم ک سایز بالا بارور نمیشه

خیلی از تایپیکها رو ک بخونید متوجه میشید ک سایز بالا باردار شدن و دکترا هم برا آی یو ای ببینید تو تایپیکا سایز ۲۸و ۲۹ و..حتی باردار کردن. من خودم سایز فولی ۲۵بود هم دکتر سونو گفت خوبه هم زنان.

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات