2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته لطفا بیاید به دردلم گوش بدین😕

| مشاهده متن کامل بحث + 1297 بازدید | 28 پست
عزیزم راست یا دروغ ولی تو این سایت خیلیا همسرشون کارگره میگن آرزو داریم شوهره بتونه یه وانتی چیزی بخ ...

وانت مال آدم سالمه که توان رانندگی و دقت تو رانندگی داشته باشه اونم ماشین سالم. شوهر من نه خودش سالمه نه ماشینش😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز گرفتم 115 زیاده بنظرت باید چ کنم

من پرستارم آره عزیزم زیاده.  دارویی چیزی مصرف میکنی که اینجوری ضربان قلبت بالاس ؟ اگه نه که فرصت کردی یه سر برو دکتر 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
خوش ب بخت و اقبالت ک مردت اینقد زحمتکشه ک با ماشین کار میکنه که پولش حلاله وبا برکت که تنش سالمه و ...

من با ای کاش و ایشالا و ماشالا و خدا کنه و خدانکنه ولم آروم قرار نمیگیره. من نمی خوام شوهرم تو جاده بره . چرا حالیش نمیشه این مرد  

من پرستارم آره عزیزم زیاده.  دارویی چیزی مصرف میکنی که اینجوری ضربان قلبت بالاس ؟ اگه نه که فرص ...

نه گلم دارو اصلا مصرف نمیکنم 

گلم در اثر چی اینجوری شدم خیلی خطرناکه یا ن

نه گلم دارو اصلا مصرف نمیکنم  گلم در اثر چی اینجوری شدم خیلی خطرناکه یا ن

بستگی داره عزیز ممکنه بخاطر استرس باشه و یا سبک زندگیت که پر استرس باشه در این صورت خیلی خطرناک نیست فقط باید استرست و کنترل کنی 

اما ضربان بالا میتونه علامت خیلی بیماری ها باشه که در اون صورت خطرناک میشه 

نمیدونم استرس دارم  میشه بگی چ بیماری

عزیزم به این مشکل شما میگن تاکی کاردی خب ؟ که میتونه ناشی از بیماری ریوی باشه و انواع بیماری قلبی مثل نارسایی ها اختلالات دریچه های قلبی انواع آریتمی و ناهنجاری های مادرزادی ...

یکی از علائم فشار خون بالا هم هست و همینطور تیروئید بیش فعال و  مصرف بیش از حد الکل و سیگار  

پس نمیشه تشخیص قطعی داد یه سری آزمایش و تست براتون انجام میدن طبق جواب اون ها تشخیص میدن .

البته بد به دلت راه نده الان بخاطر سبک زندگی پر استرس مون و اینکه روزانه کلی خبر بد میشنویم ریشه اکثر مشکلات مون شده استرس و اضطراب