2777
2789

امروز پس از مدتها استرس و درد شدید قلب رفتم دکتر و نوار قلب گرفتم ضربان قلبم در حالت عادی خیلی بالا بود ۱۲۰تا. و یه مشت دارو واسم نوشت و بهم گفت استرس و ناراحتی رو کنار بذارم. کلی با خودم فکر کردم و تصمیم گرفتم دیگه استرس نداشته باشم. یکی از بزرگترین استرسهای من بیرون شهر رفتن شوهرم و تو جاده بودنشه. که یاد شوهرم افتادم زنگش زدم گفت تو جاده شیرازم. به من قول داده بود دیگه کار بیرون شهر نره😪ولی الان تو جادس . دلم خیلی گرفته نمیدونم چطور دیگه حالیش کنم جاده نمیخوام بره. خدایا چرا نمی فهمه که من حالم خیلی بد میشه. پشت تلفن صدای بوق تریلی هم میومد. از ترس قطع کردم😢خدایا خوش بحال هر کی شوهرش کارمنده یا مغازه داره. تف به بختو اقبال من که شوهرم الان ۱۲شب با پیکانبار قراضه تایرپوسیده تو جاده نباشه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش استرستم کم کن 

ایشالله که یه کار خوب گیرش میاد استرس شما هم کم میشه 

اما بد به دلتون راه ندید و فکرای منفی نکنید 

گُفتَند که او عاشِقِ گیسویِ کَمَند اَست، موهایِ من اَز عصرِ همان روز بُلَند است

عزیزم راست یا دروغ ولی تو این سایت خیلیا همسرشون کارگره میگن آرزو داریم شوهره بتونه یه وانتی چیزی بخره ازین وضعیت خلاص بشن 

باز خداروشکر کن شما 

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
عزیزم زندگی بالا وپایین زیاد داره قوی باش💖

هزاران بار تهدیدش کردم اگه جاده بره ماشینو میفروشم . شیطون میکه بفروشم .بیاد بشینه وردسته من . تا خودش باشه حالیش بشه بیرون شهر نره

خوش ب بخت و اقبالت ک مردت اینقد زحمتکشه ک با ماشین کار میکنه

که پولش حلاله وبا برکت

که تنش سالمه و ب فکر زندگیته.. 

یادت رفته خدایی هست ک میشینی حرص میخوری؟؟

بی اذنش مگه برگ از درخت میوفته دخترخوب؟؟

برای شوهرت هرروز ایت الکرسی بخون و خدارو پشت و پناهش کن

استرس هم بزار کنار

اتفاقی قرار باشه بیوفته با استرس تو و بی استرست میوفته