2777
2789

من همش دل درد دارم 

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

۱۵هفته ام از اولش اینطور بودم

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل طبیعیه منم داشتم تا ۱۴ ۱۵ هفته همش درد پری داشتم همراه با لکه بینی

کل شکم درد میپیچه لکه بینی ندارم ولی همش دلم درد می‌کنه خسته شدم دیگه

کل شکم درد میپیچه لکه بینی ندارم ولی همش دلم درد می‌کنه خسته شدم دیگه

به دکترت بگو درد من گاهی شدید بود و دولا راه میرفتم ولی کامل رفع شد

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
اوایل طبیعیه منم داشتم تا ۱۴ ۱۵ هفته همش درد پری داشتم همراه با لکه بینی

واقعا؟؟؟

مشکلی نداشتید؟

منم هفته شش هستم 

امروز دل درد مثل پری داشتم خیلی ترسیدم داشتم از ترس میمردم فقط 

سونو هم هفته پیش رفتم میدونم خارج رحمی نیست خداراشکر 

لکه هم اصلا ندارم 

پس طبیعیه؟

واقعا؟؟؟ مشکلی نداشتید؟ منم هفته شش هستم  امروز دل درد مثل پری داشتم خیلی ترسیدم داشتم از تر ...

بله طبیعیه اگر خونریزی داشتی به دکترت بگو

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن