2777
2789

اشکام همینجوری میریزه  دارم از غصه میمیرم  نگید چیشده که دوست ندارم به دلیلش بخندید  قلبم اروم‌نمیگیره چیکار کنم😞😭😭

نمیخندیم بگو شاید تونستیم کمک یا ارومت کنیم

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی که بحق پنج تن خدا دلتو آروم کنه عزیزم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
عشق یکطرفه نابودم کرده😭 غرورم له شد  تنها دلخوشیم بود ولی اون دیگه نیست😭

عشق حماقت محضه من با عشق دو طرفه خیانت دیدم ول کن بابا بچسب ب خودت

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
عشق یکطرفه نابودم کرده😭 غرورم له شد  تنها دلخوشیم بود ولی اون دیگه نیست😭

امیدت ب خدا باشه اگه قسمت هم باشین جوری ب هم برسین خودت باورت نشه 

واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎

بچه ها من دانشجوی ارتباطاتم برای نظرسنجی توی پروژه دانشگاهم شدیدا به کمکتون  نیاز دارم

لینک نظر سنجی که گذاشتم اینه درباره استفاده از اینترنته نظر سنجیم.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfps-D54s4rL6QEY7tfgBGTG_nGBwDcvP2o1DGuhAWuOb81YQ/viewform?usp=sf_link

ثواب داره .خدا خیرتون بده بدجور گیر کردم

دعاتون میکنم.

نفری یه صلوات هم برای سلامتی و برآورده شدن حاجتتون می فرستم.  

فقط لطفا جنسیت رو مرد ثبت کنید مردای شرکت کننده ندارم

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
امیدت ب خدا باشه اگه قسمت هم باشین جوری ب هم برسین خودت باورت نشه 

اصلا بره به درک  میخوام از ذهن و قلبم پاک شه  ولی نمیشههه  گریم بند نمیاد نمیتونم اروم بگیرم 😞😞