2777
2789
عنوان

کیا از بچه داری خسته شدن

125 بازدید | 14 پست

من دیگه کم اوردم نمیدونم باید چکار کنم پسرم دو سال و هفت ماهشه اما خیلی اذیت میکنه پرخاشگرشده واقعن عصبی شدم دوس ندارم بچم اینطوری رفتار کنه منی ک عاشق رفتن مهمونیو این حرفا بودم الان خونه مامانمم دوس ندارم برم همش دلم میخواد تو خونه باشم یه ماهه پوشک نمیکنمش اما خودش اصلن نمیگه دسسویی داره مدام خودم میبرمش خیلی خسته شدم چکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جز صبرو تحمل چه کار میشه کرد عزیزم

چندتا راهکار سرچ کن ببین فرق میکنه

به کارایی که دوست نداری بکنه اخم کنو کارایی که دوست داری تشویقش کن

به نام خدا 😊 الهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم                                                                                              مادرم تو فقط بخند من برایت پروانه میشوم وتا آخرعمرم دور سرت میگردم 

منم دوتا دارم و جایی نمیرم 

دورادور خانواده رو میبینم و فقط میخوام بچه هام سلامت باشن و هیچی دیگه نه تفریح و نه چیز دیگه نمیخوام

ان شاءالله هرکی نداره خدا بهش سالمشو بده و هر کی داره واسش نگه داره

«اللهـم عجـل لـولیـک الفـرج»
منم دوتا دارم و جایی نمیرم  دورادور خانواده رو میبینم و فقط میخوام بچه هام سلامت باشن و هیچی د ...

دقیقن منن سعی میکنم کمتر برم اما خوب تو هم ونه ام حوصلش سرمیره بیرونم که نمیشه برد همش بهونه میگیره

دقیقن منن سعی میکنم کمتر برم اما خوب تو هم ونه ام حوصلش سرمیره بیرونم که نمیشه برد همش بهونه میگیره

آره عزیزم تقریبا همه وضعیتمون یکی شده وباید سر کنیم 

«اللهـم عجـل لـولیـک الفـرج»

یه سایتی هست که متناسب با بچه خودتون یه برنامه استعدادیابی و تغذیه و ورزشی میده

خیلی به مامانا کمک میکنه😌🌿

https://bachema.ir/

هر مشکلی درباره تربیت فرزند,تغذیه،ورزش یا روانشناسی کودک داشته باشین مشاوره رایگانم دارن که این خیلی میتونه کمکتون کنه😇😍

یه سایتی هست که متناسب با بچه خودتون یه برنامه استعدادیابی و تغذیه و ورزشی میده خیلی به مامانا ک ...

خیلی ممنونم ازت عزیزم لطف کردی ایشالله که بتونم حل کنم مسکلمو