2777
2789
عنوان

رفلاکس نوزاد:؛ کی تجربه داره لطفا راهنماییم کنید خیلی درمونده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 55 پست
ببر دکترحتما  احتمالا اس امپرازول میده بهش منم پسرم داشت اونموقع رانیتیدین منسوخ نشدا بود و دک ...

اگر شیر خودت رو میخوره

خودتم نباید اصلا لبنیات بخوری

خیارو کاهو و کلم و حبوبات و گوشت گاو هم دکتر به من گفته بود نخورم

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تا کی ادامه داره؟    

هر چی بیشتر آرامش داشته باشی ب بچه هم آرامش بدی زودتر خوب میشه. تموم تمومش ندین ، مثلا نمیتونه زیاد سوار ماشین بشه، شیر کم کم بهش بده، خوابش تا ده ماهگی خیلی بده باید تحملتو بالا ببری . من که دکتری نبود میرم. ولی تمام داروها فقط مسکن هستن درمان کننده نیستن. نگران نباش خوب میشه ولی صبور باش. ی چیز دیگه اگه توی خواب حرکاتی از خودش درآورد که عجیب بود نگران نشو بخاطر معدشونه. من آنقدر بالا سر دخترم گریه میکردم وقتی خواب بود. الان میگم خل بودم خخخ هر چه زودتر غذا خورش کن. از چهارماهگی شروع کن با دادن شیره بادوم. لعاب برنج بهش نده. غذای نفاخ بهش نمیسازه ... با گذر زمان هی بهتر میشه

من یه قلپم بدم بالا میاره باز  تو بچت خوب شده؟؟

اره دختر منم همین بود،انگاری دلو رودش بالا میومد از دهنش،..اره بابا الان میره چهارسال بسلامتی...منم بخاطر این زیاد ناراحت میشدم،میگفتم خدایی نکرده خفه میشه و اینا،..ولی نترس خیلی از بچه ها اینطورین

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
هر دو  اول فقط شیر خودم ولی چند روزه شیر خشکم میدم باز همونه

من که دخترم هیچ شیر خشکی نخورد . ده مدل عوض کردم فایده نداشت.

شیر خشک ای از هم نوشت براش دکتر که ب شدت پیوست گرفت . بعد فهمیدم اصلا خوب نیست بهش بدم.

من از وزن نگرفتن دخترم داغوووون شدم. ولی ترو خدا تو مثل من نباش ب خدا بزرگ میشن... مثل من از غصه خودتو نکش