سلام امیدوارم حالتون خوب باشه💖🌸تایپک قبلیمو خونده باشین میدونین تاحدی واسه چی هی حس حال منفی دارم و دلشوره و خودخوری نکنه الان بگه شاید اتفاقی نیوفته و نگه ولی خب این حس منفی خراب میکنه حال ادمو........دعایی واسه حفظ ابرو و خوب شدن حال دارین؟!حالم خوب مثبت باشه و روی راز و ابروم پرده کشیده بشه🤝🥲🙂🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
تاجایی ک میتونی خودتو سرگرم کن کارهای عملی بهتره خونه تمیز کردن غذادرس کردن پیاده روی و هرکاردیگه ای ...
خدا شاهده میکنم کم مونده برم کوچه رو هم تمیز کنم ولی خب ذهنم درگیره و از وقتیم عصر میشه دیگه بدتر نمیدونم چرا😕
ذکر بگو حسبنا الله نعم الوکیل و چن تای دیگه هم داخل نت سوره عنکبوت بخون صدقه بده صلوات بفرست&n ...
مرسی عزیزدلم واسه پیشنهادت هیچ وقت تو دنیا بدی نبینی و توی چیزی گیر نکنی همیشه دلت اروم و پر از ارامش🌈💖🌸😍بهترینا برای تووو
من تجربه داشتم واسه زخم اینا ولی نتیجه نداد شاید واسه اون کمی دلسرد شدم😅
مشاوره بگیر از دکتر روانشناس . نزدیک 20 سال مشکل اضطراب و دلشوره داشتم و فکر میکردم خود به خود خوب می شه نشد و مزمن تر شد افسردگی مزمن هم داشتم رفتم دکتر و شکر خدا خیلی بهتر شدم
مرسییییی عزیزممم همچنین گلم مامان منم وسواس فکر داره اینجوریه میفهمم چی میگی نگاه خدا کنار زندگیت ب ...
اره منم تا حدی دارم😅🙈قربون دل پاکت بشم همچنین