2777
2789
عنوان

چجوری دلشورم بره.....

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 35 پست
مشاوره بگیر از دکتر روانشناس . نزدیک 20 سال مشکل اضطراب و دلشوره داشتم و فکر میکردم خود به خود خوب م ...

منم تا حدی وسواس فکری دارم به قول دوستمون چشم مرسی😍💖🌈بهترینها برای تو ای بنده خوب خدا

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️
لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

این ذکر رو بگم پرده کشیده میشه روی راز  و رمز زندگیم که به یکی فاشا کردم؟!!

رازِ من در زندگيم؟!به هيچ چيز و هيچكس جز خود و خداي خود اعتماد و تكيه نكردم✨يه دختري هستم كه پارسال داشت واسه روياش ميجنگيد و الان داره زندگيش ميكنه🦷♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا حدی وسواس فکری دارم به قول دوستمون چشم مرسی😍💖🌈بهترینها برای تو ای بنده خوب خدا

وسواس فکری ناشی از اضطرابه عزیزم . اضطرابت درمان شه اونم کم می شه منم دارم این مشکل رو . شجاع باش و دنبال درمان برو حتما خوب می شی فدات مرسی از دعای خیرت گلم 

با خدا باش و پادشاهی کن
دیگه اونو نمیدونم اما من خیلی نتیجه دیدم آروم هم میشی

اهان ممنون عزیزدلم بهترین ها برای تو بنده خوب خدا🌈😍🌸💖

وسواس فکری ناشی از اضطرابه عزیزم . اضطرابت درمان شه اونم کم می شه منم دارم این مشکل رو . شجاع باش و ...

اره دقیقا باید برم روانشناس یا روانپزشک چون شاید به قولی چیزیم نشه ولی هی خودخوری کلا گند زده به حال احوالم هر  روزم بدتر میشم و خودم از این موضوع گریم گرفته هرکاری میخوام بکنم اون موضوع یادم میوفته

اره دقیقا باید برم روانشناس یا روانپزشک چون شاید به قولی چیزیم نشه ولی هی خودخوری کلا گند زده به حال ...

عزیزم اول برو دکتر روانشناس اون خودش راهنمایی می کنه اگه دارولازم باشی ارجاعت می ده به روانپزشک من اگه زودتر اقدام می کردم واسه درمان اینهمه زجر نمی کشیدم تو زندگی ام و مزمن نمی شد 

با خدا باش و پادشاهی کن
اهان ممنون عزیزدلم بهترین ها برای تو بنده خوب خدا🌈😍🌸💖

خواهش میکنم❤❤

میشه منم راهنمایی کنی

با کسی در مجازی در ارتباطم داره  که راهنمایی میکنه از لحاظ کاری البته
قبلا هم گفتم اگه وقت نداشت بهم روراست بگه که دیگه مزاحم نشم
اما جدید احساس میکنم روش نمیشه بگه به نظرتون پیام بدم بگم راستشو بگه آخه خیلی لطف داشته به من نمیخوام اذیت بشه

منم وسواس فکری گرفتم🤦‍♀️😑

خواهش میکنم❤❤ میشه منم راهنمایی کنی با کسی در مجازی در ارتباطم داره  که راهنمایی میکنه از لحا ...

میدونی به نظر من هر ادمی هر حسی داشته باشه همونوو به ادم منتقل میکنه.....اگه انرژی منفی میگیری شاید حدست درست باشه 

ولی دقیق هم نمیشه گفت میشه بگی چجوری حرف میزنه؟!

میدونی به نظر من هر ادمی هر حسی داشته باشه همونوو به ادم منتقل میکنه.....اگه انرژی منفی میگیری شاید ...

اره موافقم با حرفاتون

خوب حرف میزنه شاید اولش یکم سخت باشه اما بعدش خوب میشه بهتر راهنمایی میکنه ولی میگم شاید رودربایستی داره به خاطر همین هیچی نمیگه

اره موافقم با حرفاتون خوب حرف میزنه شاید اولش یکم سخت باشه اما بعدش خوب میشه بهتر راهنمایی میکنه ول ...

دقیقا یکیم باطن ذات هر انسانم هرچیزی باشه دوباره ادم ازش انرژی میگیره نشده تاحالا ادم با یک فرد مهربان و دل صادقی روبرو شه و انرژی منفی بگیره این به ذات خلوص ادمم برمیگرده و یا حسش به اون رابطه،،،،،شاید زرنگه و سیاست مدار چیزی در دسترسش قرار نده راز دل و یا هرچیزی هیچی چون ببخشید ادم حس بدمیگیره فکر میکنه اومده امار گیری و بعد تهدید و اذیت😅💖شما هم ۳روز فقط سراغشو اگر میتونی نگیر ببین یدونه خوبی مینویسه اگه ننوشت و نیومد حتی درونگراهم باشه تاحدی شاید مهم نیست اما بازم نمیشه گفت شایدم حدسیات من غلطه اما بنابه تجربه شخصیم گفتم عزیزکم😍😘🙈🌸🌸🌈🌈💖💖🌈

دقیقا یکیم باطن ذات هر انسانم هرچیزی باشه دوباره ادم ازش انرژی میگیره نشده تاحالا ادم با یک فرد مهرب ...

بله درسته وقتی با آدما حس خوب داشته باشی دوست داری با اونا صحبت کنی 

ببینید رابطه ما رسمی هست اصلا بین ما چیزی وجود نداره که ببینیم کسی زودتر پیام میده  چون من سوال دارم معمولا بیشتر من پیام میدم

من برنامه نویسی کار میکنم ایشون گفتن بیا باهم تیم بشیم و از من سوال بپرسی منم دیدم چون آدم متشخصی هست قبول کردم اما اره درونگراست و اینکه یه لحظه فکر کردم تعارف میکنه و زیاد راضی نیست 

خیلی ممنون نظر خوبی بود چشم حتما امتحان میکنم و دیگه فعلا پیام نمیدم

شما هم ذکری که گفتم رو بخونید و اینکه روی برگه بنویسید و به خودتون بگید که از این به بعد هر وقت خواستید حرفی بزنید قبلش فکر کنید جسارت ندارم ولی ما انسان هستیم و از این مشکلات زیاده و باید ازشون درس بگیریم هر روز برگه رو مرور کنید تا براتون تداعی بشه

انشالله که مشکلی پیش نمیاد نگران نباشید

موفق باشید❤😊

بله درسته وقتی با آدما حس خوب داشته باشی دوست داری با اونا صحبت کنی  ببینید رابطه ما رسمی هست ...

قربونتون باشم من مرسی عزیزدلم ایشالله هیچی نمیشه برام همونطور بنابه گفته شما فردی از جنس خدا🙈😍.......

اره ادم ها درونگراهم باشن کم حرف تر میشن به دلتون نیاد💝و این سری اگرم خواستید پیام بدید پر انرژی حال احوال پرسی کنین دو سه بارم تکرار کنین اگر نظری داشته باشن ایشونم تکرار میکنن عزیزکم🤩👩🏼‍🤝‍👩🏻

یاستارالعیوب..

نمازتو سروقت بخون با علاقه

اگه حالت خوب نشد بیا منو بزن

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
قربونتون باشم من مرسی عزیزدلم ایشالله هیچی نمیشه برام همونطور بنابه گفته شما فردی از جنس خدا🙈😍.... ...

عزیزیدشما🤗❤

چشم ممنون از راهنمایی خوب شما🌷

چند روز بگذره اگه کلا دیدم خبری نیست اون موقع میگم اگه مایل به همکاری نیست راستشو بگه