2777
2789
عنوان

نظر سنجی.عوض کردن خونه

116 بازدید | 19 پست

سلام .میگم من بخاطر شرایطم ۵سال پیش اومدم روستا زندگی کردم خونه ای که گرفتیم خیلی خراب بود یعنی عین ۵سال ما یه جایی درست کردیم الان خیلی باصفا شده.یه خونه ی ۵۵متری هم تو شهر خریدیم

حالا شما جای من بودین همین جا میموندین یا میرفتین شهر تو خونه ی کوچیک؟؟؟

هرجا راحتم و دلم خوشه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روستا تا شهر چقدر فاصلست

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
امکانات که نداره ولی ما خودمون ماشین داریم واسه خرید اینا باشه میریم میخریم.ولی مدرسه نداره نونوایی ...

اگه بچه داری،شهر

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
امکانات که نداره ولی ما خودمون ماشین داریم واسه خرید اینا باشه میریم میخریم.ولی مدرسه نداره نونوایی ...

سخته برو شهر 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈