2777
2789

۲ تا اتاق داره دکترم توی یکیش ۲تا ماما نشستن چک میکنن معاینه میکنن ازمایشارو مینویسن مییفرستن اتاق اصلی خود دکتر یه روکش رو تختخ ثابت هست ندیدم عوض کنن حتی ماما ها گفتن دراز بکش دیدم یه لکه خون خیلی ریز هم رو اون روکش ثابت بود گفتم اینو عوض نمیکنید؟ گفت نه نیازی نیست😐 حالا زگیل و تبخال تناسلی نگیریم . دل چرکین شدم

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا من آرایشگاه هم که میرم مثلا برای اپیلاسیون اون روکش تخت و چنتا چیز دیگه رو عوض میکنه اینا مثلا دکترن 

یه بار مصرف میندازن

باید میگفتی بندازه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
وااای دکترتو عوض کنننننن

والا تا الان زیر نظر ایشون ۸ تومن هزینه کردم توی یک ماه برم هرجا دیگه تز اول باید همه مراحلو طی کنم

اگه عوض نمیکنن خودت حتما ببر.من هر جا رفتم حتی سونوگرافی هم چن بار رفتم دیدم عوض میکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
من دکتر سونوگراف رفتم خودم خریدم بردم

منم عکس رنگی رفتم بهم گفت برو بخر خریدم ولی ایشون چیزی هم نگفتن فکر کردم خودشون دارن