2777
2789
عنوان

فقط به خاطر گل ....

190 بازدید | 17 پست

امروز بعد چند وقت نامزدم گفت عکس تو بفرست , منم برای تولد مامانم گل خریده بودم و با اون عکس داشتم , براش فرستادم , حتی نگفت چه خوشگل شدی یا از این جور حرفا , فقط گفت کی برات این گل خریده ? 

همین گفت و رفت سر کارش 

خیلی دلم شکست , من احمق با کلی ذوق اون عکس و فرستادم و اینطوری کرد , باید چطور باهاش برخورد کنم ?

you are everything to me I can't lost you 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دادم , ولی به نظرت این رفتار که بدون شنیدن جواب عصبانی بشه اصلا رفتار یه آدم سالمه ?

نه واقعا 

من باشم حرصم میگیره جوابشو نمیدم تا چن روز

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
نه واقعا  من باشم حرصم میگیره جوابشو نمیدم تا چن روز

بعضی وقت ها اینقدر خسته میشم دلم میخواد ازش جدا شم ,  سر چیزهای کوچیک همیشه دعوا راه میندازه 

بعضی وقت ها اینقدر خسته میشم دلم میخواد ازش جدا شم ,  سر چیزهای کوچیک همیشه دعوا راه میندازه&nb ...

نامزدت شکاکه؟ 

خواهرانه میگم ادامه این رابطه درست نیست

ادم شکاکو نمیشه عوضش کرد کع هیو بدتر هم میشه بعدا

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
مامانم مخالف ازدواجمون,  کلا اصلا انگار تنها شدم

اخه منم نمیشناسمش که راهنماییت کنم 

خودت اخلاق رفتارشو بهتر میدونی 

جدی رفتار کن باهاش 

خواهرانه میگم ادامه این رابطه درست نیست ادم شکاکو نمیشه عوضش کرد کع هیو بدتر هم میشه بعدا

دلیل شکاک بودنش میتونه با خاطر راه دورمون باشه یا اینکه ربطی نداره ?

دلیل شکاک بودنش میتونه با خاطر راه دورمون باشه یا اینکه ربطی نداره ?

عزیزدلم من هم نامزدی هستم

راهمون هم خیلیییی دوره 

دو تا استان متفاوتیم و هزااااران کیلومتر راه

ولی اصلا همچین اخلاقی نداره.. یعنی چی بخاطر راه دور؟

کسی که عاشق کسی باشه و ازش مطمئن باشه چنین حرفی تحت هیچ شرایطی نمیزنه..مطمئن باش!!

دختر چشماتو باز کن،یکم گوش کن به حرف های مادرت عزیزدلم

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"