2777
2789
عنوان

دیشب.....

250 بازدید | 21 پست

دیشب تو یه تایپیک گفتم داداشم داره سحری درس میکنه.من رفتم بخوابم اونم خوابش برده بود غذا ها هم سوخته بود....درضمن خوابم مونده بودیم...وقتی بیدار شدیم رب کم 6 بود ..    روز اخر ماه رمضون گشنه روزه گرفتم.....

شما شب اخر ماه رمضون چتو گدروندین.

بیاین بگیم بخندیم خوش باشیم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تمام عمرم افطار به افطار روزه گرفتم و هرگز ندیدم سحری جطوریه  البته جز شبهای احیا

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
عزیزم دیشب ک شب آخر نبوده امشبم هس ک عیدفطرم جمعس😆😆

دیگه ما اهل سنت احتمالا فردا عید باشه واسمون.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
من تمام عمرم افطار به افطار روزه گرفتم و هرگز ندیدم سحری جطوریه   البته جز شبهای احیا

خخخخخ

مث همیشه پاشدن و دعای سحرم گوش کردم بیاد قدیم دعا کردم ....

فردا عیده یانه.

من موندم فردا نماز عید هست یا نه.

منم مثل تو بدون سحری گرفتم 

اخی

روزه و دعاهات قبول مخصوصا امروز که بی سحری بوده 🤗🌹🌹

مرسی گلم