2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چه حالی بهتون دست میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم جات بودم حس بدی پیدا میکردم 

انشاالله خدا دامنت رو سبز کنه عزیزم به زودی

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
توجاری من نیستی؟ من باردارم اولی ام آخریه هم یه بچه داره وسطیه بچه نداره۶ ،۷ ساله ازدواج کرده

اوه

اگه رفتی دیگه تو کوچه ما نیا!....                              چون می‌دونی کینه ایم تو ام می‌خواستم دیگه ببین چه دیوی بشم! برای رسیدن به آرزوهام دعا کنید⁦♥️⁩🌹

بچه ها من دانشجوی ارتباطاتم برای نظرسنجی توی پروژه دانشگاهم شدیدا به کمکتون  نیاز دارم

لینک نظر سنجی که گذاشتم اینه درباره استفاده از اینترنته نظر سنجیم.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfps-D54s4rL6QEY7tfgBGTG_nGBwDcvP2o1DGuhAWuOb81YQ/viewform?usp=sf_link

ثواب داره .خدا خیرتون بده بدجور گیر کردم

دعاتون میکنم.

نفری یه صلوات هم برای سلامتی و برآورده شدن حاجتتون می فرستم.  

فقط لطفا جنسیت رو مرد ثبت کنید مردای شرکت کننده ندارم

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
توجاری من نیستی؟ من باردارم اولی ام دومین بچمه آخریه هم یه بچه داره وسطیه بچه نداره۶ ،۷ ساله ازدو ...

اگه اسم جاریت فاطمه اس لابد منم نمیدونم

منتظرتم دخترم...زود بیا تو دل مامانی🥰میدونم به زودی میای

منم دقیقا مث شمام دوتاشون بچه دارن و من نه اما باید چه حسی داشته باشم ؟مگه مهمه که اونا دارن و من ندارم ؟تا حالا بهش فک نکرده بودم یعنی خیلی کارای بهتری دارم که بهشون فک کنم تا این موضوع پیش پا افتاده

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔

خدا دامنت رو سبز کنه ان شا الله سرافطار دعات میکنم

توی بازی زندگی وسط همه مشکلات یاد گرفتم که:😍شیطان همه تلاششو میکنه تا آدمو از خدا خسته کنه و خدا همه تلاشش رو میکنه تا بهتر از اونی که آدم فکر می کنه ولو کمی دیرتر بهش بده😍😍😍😊اونی که این وسط از بازی صبر خسته بشه خدا و ایمانشو به شیطان باخته😣 و اونی که از حکمت خداوند در برابر شیطان دفاع کنه و زیر بار حرف شیطان نره پیش خدا عزیزتره و به جز خواسته ای که شاید بهترش برآورده شده ایمانشم داره و شرمنده ی مهربونترین عالم نیست.😍😍💓💓🌹سعی کن تو برنده این میدان باشی نه مثل کسایی که همه چیزشونو به خاطر صبور نبودنشون باختن.❤ خدا بخیل نیست.خودتو بخاطر درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن. آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه😔😔😔
اگه اسم جاریت فاطمه اس لابد منم نمیدونم

نه سمیه س

ولی بااینکه میدونیم احتمالا نمیشه همیشه میگه میخنده رو حیه ش خوبه 

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔