2777
2789
عنوان

زیبایی صورت

149 بازدید | 13 پست

سلام خوبین همه.قسمتی ازصورتم خشکه وقرمزمیشه چن سالی هست ازهرکرمی یادارواستفاده کردم ازمایشم دادم خوب نشده چیکارنم .خیلی اذیت میشم .توروخداکمک کنین.😭😭😭

تعداد رای : 3
نظرسنجی
الزامی
1
33%
الزامی
2
66%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش پزشک های طبی مثل عطاریا یا دکترایی که دارو گیاهی تجویز میکنن برو. من یه بار از بس استرس داشتم همینجور شدم روی گونه هام کنار چشمام. ی دکتر رفتم گفت باید قرص بخوری نمیدونم ی‌ بیماری هم گفت داری، اگر خوب نشدی برات سرم تجویز میکنم ، باید بیای سوزن بزنی😐😐😐 ولی مامان بزرگم گفت نه برو  پیش ی دکتر ک دارو دست ساز دارع فلان جا ،رفتم گفت استرس داری؟ گفتم چ‌جورم. گفت اگزما داری، ی کرم دست ساز گیاهی داد بهم ، خوب شد.😐😄🤭

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨
بافوم یا شامپو بچه میشورم.وازابرسانم استفاده میکنم .

کیسه صورتت نکش، اصلااا

از صدای گذر آب چنان فهمیدم... تندتر از آب روان، عمر گران می‌گذرد...زندگی را نفسی است،ارزش غم خوردن نیست، آنقدر سیر بخند تا که ندانی غم چیست❤️✨