2789
عنوان

چند نفر بیدارن؟

136 بازدید | 10 پست

؟

تعداد رای : 34
نظرسنجی
من
16
47%
من ولی الان میخوام بخوابم
10
29%
من تاصبح بیدارم
6
17%
میخوام جوابا رو ببینم
2
5%
تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...

چه تاپیک پرمحتوایی بارم از این تاپیکا بزن😂

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه تاپیک پرمحتوایی بارم از این تاپیکا بزن😂

خیلی محتوا میشه ازش استنباط کرد

بعدم اینکه همه ی تاپیک ها که نباید ماجرا یا بار علمی داشته باشه

تاپیک های ماورایی ،متافیزیک  آشپزی ،خوشمزه رمان و کتاب ، کسب و کار ، تاپیک های هنری و از این جور موضوعات تگم کنید  خوشحال میشم  و میتوانم تو بعضی از تاپیک هایی که توش تجربه و سر رشته دارم بهتون راهنمایی بدهم  و یا کمک کنم از جمله : نوشتن شعر ، رمان ، آشپزی ، کسب و کار ، ماورایی ، مذهبی ، درس و مدرسه ، آهنگ ، نوشتن متن ادبی ، هنر و سلیقه ، هدیه ، دخترونه و...
خیلی محتوا میشه ازش استنباط کرد بعدم اینکه همه ی تاپیک ها که نباید ماجرا یا بار علمی داشته باشه

یکیشو بگو😂

اقاهستم ب کوری چشم دشمنان😂عامو چرا گزارش میزنی😐بچه خوبی باشی میتونی لواشک برداری😊فقط باکلاسا لایک کنند  😂بی کلاسا ریپ نکنند😐😂بترکه چشم حسود اگه من ترکیدم😂
بگم ب تو چه ناراحت میشی🙄😂

نه ارزشی نداره که ناراحت بشم 

این یک نظرسنجی عمومی هست برای هرکسی که دوست داره شرکت کنه و یا تمایل به این کار داره

و بعد میشه آمارگیری کرد از این طریق.

یکیشو بگو😂

آمار گیری اینکه چند نفر در سایت حضور دارن و چند نفر از مردم ترجیح میدن چه کاری رو انجام بدن و یا... در هر صورت نظرسنجی اسمش روشه

من یه بازار آنلاین به اسم «باسلام» پیدا کردم که پر از آدم‌های مختلفه! فروشنده‌هاش هم آدم‌هایی شبیه خودمونن که محصولات خونگی و محلی‌شون رو به کل ایران می‌فرستن.

همین حالا روی لینک دعوت من بزن و برای خرید اولت ۳۰.۰۰۰ تومن هدیه بگیر.👇

https://basalam.com/user/2eLPw/invite/app

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم 
من یه بازار آنلاین به اسم «باسلام» پیدا کردم که پر از آدم‌های مختلفه! فروشنده‌هاش هم آدم‌هایی شبیه خ ...

تا بیدارید نصب کنید 😬

میدونم خدا پشتمه و همیشه هوامو داره و ناامیدم نمیکنه 😍🥰 خدا جون دوستت دارم